Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Drie maanden gratis Qobuz bij Pioneer audioproducten

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2015, 17:17 CategorieStreamingdiensten

Als je van muziek in goede kwaliteit houdt dan heb je vast en zeker van Qobuz gehoord. Deze Franse muziekstreamingdienst werd vorig jaar gelanceerd om aan de vraag naar high-res audio in streamingvorm te voldoen en blijkt inmiddels een groot succes. Wanneer je een audioproduct van Pioneer koopt kun je drie maanden gratis met Qobuz aan de slag.

Qobuz heeft inmiddels zo’n 15 miljoen abonnees en mag zich dus tot de grotere muziekstreamigndiensten rekenen. Vooral echte muziekliefhebbers maken gebruik van de dienst, omdat alle 25 miljoen nummers in hoge resolutie kwaliteit, ook wel lossless-kwaliteit genoemd, te beluisteren zijn. De dienst biedt muziek in CD-kwaliteit (FLAC 16-bit/44,1 kHz) aan. Daarnaast heeft Qobuz een aanbod van albums in de hogere Studio Master-kwaliteit (24-bit/tot 192 kHz). De muziek is toegankelijk via verschillende audiosystemen, je computer en je mobiele apparaten.

Pioneer is deze maand een actie gestart met Qobuz. Beide bedrijven bieden drie maanden gratis gebruik van de dienst aan wanneer je een N-50A- , N-70A- , N-30- , N-P01- of XN-P02-netwerk audio speler of X-HM82-micro systeem koopt. De actie is alleen geldig in Nederland en België. Voorwaarde is wel dat je het product voor 30 april 2015 registreert via deze website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.