Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Daredevil komt in april naar Netflix toe

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2015, 20:51 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft officieel bekendgemaakt dat we allemaal tegelijkertijd de serie Daredevil kunnen bekijken: vanaf april staan alle afleveringen online. Laten we de film gewoon voor wat het is.

Daredevil op Netflix

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, komt de Daredevil-serie van Netflix niet in mei, maar in april al uit op de streamingdienst. En om precies te zijn op 10 april. De serie over de blinde superheld verschijnt dan in alle regio’s waar Netflix momenteel te ontvangen is. En, net zoals het altijd het geval is op Netflix met series, je kunt alle één uur durende aflevering achter elkaar binge-watchen (is dat een pseudoniem?), aangezien het complete eerste seizoen dan online staat. Tot die tijd gooit Marvel nog een paar teaser de deur uit.

De hoofdrol is weggelegd voor Boardwalk Empire’s Charlie Cox. Hij kruipt in de huid van de superheld Daredevil annex advocaat Matt Murdock, die door een ongeval niets meer kan zien. De serie heeft een aantal interessante aspecten. Ten eerste kan het de zure nasmaak van de Daredevil-film, waar Ben Affleck de hoofdrol speelde, wegspoelen. Ten tweede is de serie officieel onderdeel van het Marvel Cinematic Universe (MCU), waar Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. en de populaire bioscoopfilms als Thor en The Avengers ook deel van uitmaken.

De Netflix Original-serie Daredevil moet met een aantal andere series gaan leiden tot een andere mini-serie, genaamd The Defenders. The Defenders is, net zoals The Avengers, een groep superhelden die samenwerken om een grote vijand te verslaan. Maar iedereen heeft zo z’n eigen agenda binnen die groep, die ook constant van leden wisselt. Het is dus nog spannend om te zien wat deze Daredevil-serie gaat brengen, welke personages het gaat interesseren, hoe Daredevil wordt neergezet en welke plaats het heeft binnen het MCU.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.