Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Alle tv’s, Blu-ray spelers en home cinema-sets voor 2015 in één overzicht

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2015, 16:08 CategorieHomecinema Magazine

Het is weer zover; CES 2015 is afgelopen en dat betekent dat we ons kunnen opmaken voor nieuwe home cinema-assortimenten van alle grote fabrikanten. Onder meer Samsung, Panasonic, LG, Sony en Philips hebben de afgelopen dagen hun nieuwste tv’s, Blu-ray spelers, home cinema-systemen en andere av-producten gepresenteerd. Wij pakken alles ook dit jaar weer samen in één overzicht.

Hoewel nog niet alle producten die we dit jaar in Nederland kunnen verwachten bekend zijn, veel van de specificaties nog ontbreken en van bijna nog geen enkel product een prijs bekend is hebben we ons 2015 home cinema overzicht al aangemaakt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle televisies, Blu-ray spelers, audiosystemen en home cinema-systemen die dit jaar in Nederland verschijnen, inclusief specificaties, foto’s, de adviesprijzen en de laagste prijzen van dat moment.

Het 2015 home cinema overzicht wordt de komende weken door ons bijgewerkt, aan de hand van informatie die de Nederlandse takken van de betreffende fabrikanten aan ons geven. We proberen je zo snel mogelijk te voorzien van alle home cinema-producten met lanceerdata, specificaties en prijzen. Houd het 2015 home cinema overzicht dus ook dit jaar weer goed in de gaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.