Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Afbeeldingen PS4 Slim gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2015, 9:28 CategorieGaming

Hoewel de PlayStation 4 nog helemaal niet zo lang uit is, werkt Sony ondertussen wel door aan een nieuwer model: de zogenaamde PS4 Slim. Daar zijn nu vermoedelijk afbeeldingen van gelekt.

PS4 Slim: de nieuwe, dunne PlayStation?

De Italiaanse gamewebsite multiplayer.it claimt de eerste afbeeldingen te hebben gevonden van de PS4 Slim, een dunnere en kleinere versie van de huidige PlayStation 4. Hoewel het niet vreemd is dat Sony werkt aan een dergelijke versie, lijkt het apparaat wel een beetje vroeg te komen. Van de PlayStation, PlayStation 2 en PlayStation 3 verschenen er ook ‘Slim’-versies en meestal zit er (minstens) drie jaar tussen de varianten – de PS4 is nu iets langer een jaar op de markt, dus deze kleine console lijkt te vroeg het levenslicht te zien.

ps4-slim-1

Dan gaan we er dus voor het gemak even vanuit dat dit om een echte PS4 Slim gaat; het lijkt ons onwaarschijnlijk dat Sony zo snel met een nieuwe versie op de proppen komt óf dat de Japanse elektronicagigant hem twee jaar in de koelkast zet. Maar aan de andere kant: wanneer je als bedrijf de middelen en het geld hebt om een dergelijke stap te maken, waarom dan ook niet? De techniek gaat nou eenmaal harder dan, pakweg, tien jaar geleden. Maar we snappen wanneer je er sceptisch over blijft, dat zijn wij ook nog gedeeltelijk.

ps4-slim-3

Wie deze console ook de wereld in heeft geholpen, diegene heeft wel veel moeite gestopt in het design van het apparaat. Wanneer je hem vergelijkt met de normale PlayStation 4, dan valt op dat het design overeen komt. Ook zien we de terugkeer van fysieke knoppen (een trend die bij andere Slim-modellen ook aanwezig is), dus wat dat betreft zou je die scepticisme weer kunnen intrekken. De PS4 Slim is overigens 30-40% kleiner dan zijn grotere broer, die al veel kleiner is dan Xbox One. Het zou in elk geval niet verkeerd zijn als dit echt blijkt. • Delen:

Reacties

 1. Rinku
  30 juni, 2016 om 23:45

  Dit is fake.
  Het is bevestigd door de leaker, dat was een ontwerper die aandacht wilde van grote techcompanies zoals Sony, om een baan te krijgen.
  Lees hier zijn verhaal:

  https://www.behance.net/gallery/23091379/PS4-Slim-viral-strategy

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.