Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Videoland-app nu beschikbaar voor Sony Bravia smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2014, 12:47 CategorieSmart tv's

Sony laat vandaag weten dat het Sony Entertainment Network, beschikbaar op smart tv’s van de Japanse fabrikant, is uitgebreid met een nieuwe app. Vanaf deze week is namelijk de Videoland-app beschikbaar voor alle bezitters van Bravia smart tv’s.

Videoland, een Nederlandse streaming-dienst voor films en series, is toegevoegd aan het aanbod streaming video-apps binnen het Sony Entertainment Netwerk. Dit is het smart tv-platform dat op Bravia smart tv’s van het bedrijf te vinden is.

Met Videoland is het mogelijk om onbeperkt films en series te kijken voor een vast bedrag per maand. Daarnaast biedt Videoland titels die apart zijn af te rekenen, in zowel sd- als hd-kwaliteit. Eerder voegde Sony al de Netflix- en de Pathé Thuis-applicatie toe aan het entertainmentnetwerk.

De Videoland-app wordt automatisch zichtbaar in het Sony Entertainment Netwerk. Dit netwerk is direct toegankelijk via de SEN-knop op de afstandsbediening van de Bravia-televisie.  De Videoland-applicatie komt beschikbaar op BRAVIA-televisies uit 2013 en 2014 en Blu-ray-spelers en Blu-ray Home Theatre-systemen uit 2014. Een volledig overzicht vind je hier.

Beide partijen hebben de ambitie om Videoland ook beschikbaar te maken voor PlayStation maar wanneer is nog onduidelijk.

  • Delen:

Reacties

  1. J Goris
    21 juni, 2020 om 11:08

    Goedemorgen, als gisterenavond via deze weg een niet al te vriendelijk bericht is verstuurd dan bied ik u daarvoor mijn oprechte excuses aan.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.