Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips kondigt 4K Ultra HD-monitor met 40-inch formaat aan

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2014, 10:37 CategorieLcd en led tv's

MMD, merklicentiepartner voor  Philips Monitors, kondigt een nieuwe Philips 4K Ultra HD-monitor met een scherm van 40-inch aan. De BDM4065UC biedt vier keer de helderheid en de resolutie van Full HD en is met name gericht op zakelijke gebruikers.

Bij Ultra High Definition is de resolutie vier keer zo hoog als bij Full HD; 3840 x 2160 pixels. Hierdoor kunnen fotografen en filmers bijvoorbeeld inzoomen op details met een hogere helderheid, en de nieuwe 8-bits en FRC-kleurendiepte van het scherm moet zorgen voor levensechte kleuren en voor beelden die ‘UltraClear’ worden weergegeven.

Ook is het nieuwe scherm volgens de fabrikant een grote transformatie voor ‘finance professionals’; zij kunnen toepassingen met grote hoeveelheden informatie uitvoeren in meerdere vensters. Met MultiView kunnen gebruikers tegelijkertijd vier Full HD-schermen weergeven. De VA-paneeltechnologie zorgt ervoor dat de details en de kleuren er vanuit elke kijkhoek goed uit blijven zien. De smalle rand zorgt ervoor dat er twee 40 inch-schermen naast elkaar kunnen worden gezet zonder dat de fysieke rand de aandacht van het scherm afleidt.

Philips-BDM4065UC

Dankzij de digitale aansluitingen met een hoge bandbreedte kan het scherm worden aangesloten op een groot aantal mediabronnen. De digitale DisplayPort 1.2-koppeling tussen pc en monitor biedt ondersteuning voor overdrachtssnelheden tot 10,8 Gbps. Verdere aansluitmogelijkheden: MHL-ondersteuning voor het weergeven van mobiele media op het grote scherm (waarbij het mobiele apparaat tegelijkertijd wordt opgeladen), USB 3.0-aansluitingen en HDMI 1.4-poorten voor het streamen van video’s en audio’s vanaf een pc of een andere mediabron.

Het nieuwe Philips BDM4065UC-scherm van 40-inch is vanaf begin december verkrijgbaar voor een prijs van 999 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.