Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix kondigt datum House of Cards seizoen 3 aan

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2014, 18:14 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft aangekondigd wanneer we kunnen beginnen aan het derde seizoen van de populaire serie House of Cards: eind februari. Dat liet de streamingdienst vandaag via Twitter, middels een korte video van twaalf seconden, weten.

House of Cards

Netflix heeft met de politieke dramaserie House of Cards goud in handen. De serie gaat over Frank Underwood en z’n vrouw Claire Underwood, die samen door middel van intimidatie, manipulatie en meer de macht proberen te grijpen in Washington D.C. En wanneer ze een doel bereikt hebben is het nooit genoeg, maar blijkt het achteraf pas het begin – ongeacht de chaos die ze hebben achterlaten in het leven van verschillende mensen, die ze ondertussen gebruikt hebben zonder dat ze dat soms zelf door hadden.

Het is één van die series die je in één ruk doorkijkt, het zogenaamde binge watching wat met streamindiensten als Netflix en HBO is ontstaan. House of Cards heeft momenteel twee seizoen op Netflix staan, allebei van dertien afleveringen (van vijftig minuten) lang. De serie is gebaseerd op de gelijknamige Britse serie en heeft acteur Kevin Spacey en Robin Wright in de hoofdrollen, die respectievelijk Frank en Claire Underwood spelen. Mogelijk zal het derde seizoen ook uit dertien afleveringen van vijftig minuten bestaan.

Maar dat laatste heeft Netflix niet bekendgemaakt en dat zullen we dus nog even moeten afwachten. Wel is inmiddels duidelijk dat we vanaf 27 februari 2015 weer in onze pyjama’s en loungepakken voor de televisie hangen, Netflix afspelen op een tv, spelcomputer of tablet en zo’n 650 minuten lang niets anders doen dan kijken wat de Underwoods weer voornemens zijn. Want één ding is zeker: de spelletjes die gespeeld worden zijn vies en de mensen die opgeofferd worden laten vaak gewoon een familie achter; een waar spektakel om naar te kijken.

 • Delen:

Reacties

 1. peter vb
  01 december, 2014 om 18:49

  Misschien leuk journalistiek onderzoekje waarom mensen met een Samsung 4k toestel al bijna twee maanden geen dolby digitale hebben bij Netflix.

  • Ronnie
   03 december, 2014 om 14:18

   Niet alleen op Samsung 4K toestel maar ook op de full HD toestellen. B.v. op de Samsung ue46H7000 zoals ik die heb.

   • peter vb
    03 december, 2014 om 16:57

    Oh dat wist ik niet. Had gisteren Netflix gebeld en vertelde mij dat het om de modellen 7500 8500 en9000 ging. Volgens Netflix ligt het bij Samsung en zouden zij met een update komen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.