Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Mario Kart 8-reclame toont nieuwe versie Wii U GamePad’

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2014, 13:03 CategorieGaming

Hoewel Nintendo nog niets heeft aangekondigd over een nieuwe Wii U GamePad, denken mensen op internet er toch eentje te hebben gezien. In de nieuwe Mario Kart 8-reclame zien we namelijk een veel smallere variant.

Wii U GamePad

Momenteel doet de Wii U het op zich redelijk goed op de markt. Na een zwaar eerste jaar waar de spelcomputer ondermaats verkocht, onder andere door het gebrek aan games, de kritiek van gamers dat de console een generatie achterloopt, maar eigenlijk door het gebrek aan echte innovatie, zien we nu dat de console goed verkoopt. En dat heeft alles te maken met een titel als Mario Kart 8, die al bijna een half jaar uit is, en het onlangs uitgebrachte Super Smash Bros. for Wii U, waar we ook de Amiibo’s aan te danken hebben.

Om die flow een beetje vast te houden, in november had Nintendo zo’n goede week dat het meer verdiende dan in de afgelopen twee jaar…, brengt Nintendo een nieuwe reclame uit voor Mario Kart 8. En in die reclame is er wat opvallends gezien, namelijk een mogelijke nieuwe versie van de Wii U GamePad. De randen om de GamePad zijn stukken smaller dan het geval dat we thuis naast de televisie hebben staan. Tenminste, als we naar de voorkant kijken. Van de achterkant gezien lijkt er niets veranderd te zijn. Wat is er aan de hand?

phpp41woi

Het gaat dan met name om het bovenstaande plaatje. Nu zijn er mensen die claimen dat het komt door de hoek waarin de shot is genomen, maar dan nog zien we (alhoewel het niet heel duidelijk is) dat de analoge knuppels te hoog zitten en dat de randen daadwerkelijk smaller zijn. Ook kan het te maken hebben met de manier waarop de video editor twee schermen in elkaar laat overlopen. Maar het leukste is natuurlijk om te denken dat we wellicht binnenkort een nieuwe GamePad kunnen verwachten, en dan los kunnen kopen in de winkel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.