Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG kondigt nieuwe Music Flow Wi-Fi-set aan

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2014, 9:46 CategorieHome cinema sets

LG heeft een nieuwe serie Music Flow-producten aangekondigd, waar we tijdens CES 2015 meer van gaan zien en – nog belangrijker – horen. Eén van die nieuwe speakers is er eentje die op een batterij werkt.

LG Music Flow

Consumentenelektronicafabrikant LG gaat tijdens CES 2015 laten zien wat het in huis heeft als het om multiroom-speakersets gaat. Zo kondigt LG de LG H4 Portable aan, de eerste draadloze speaker van het bedrijf die op een batterij werkt. Daarnaast introduceert de Koreaanse fabrikant ook twee nieuwe soundbars, de HS7 en de HS9, die allebei voor een diep en rijk geluid moeten gaan zorgen. Samen met de LG BP550 Streaming 3D Blu-ray-speler heb je voor jezelf een leuk pakket samengesteld, omdat je zelf kunt bepalen welke producten je gebruikt voor je home cinema set.

Je kunt namelijk zelf een opstelling verzinnen en daarvoor de producten binnen de Music Flow-serie gebruiken die jij denkt nodig te hebben. Tevens kun je die apparaten neerzetten waar je wil en per speaker/component instellen waar ze staan ten opzichte van de blu-ray-speler en op basis van de positie in de kamer. Daarna kun je muziek streamen vanaf een cd, usb-stick of via de geïntegreerde muziekdiensten zoals Spotify, Rdio en Deezer, die via de Music Flow-app voor Android en iOS te bedienen zijn. Zo zit je nooit om muziek verlegen.

Eén van de leukste features is misschien wel dat je direct verder kunt gaan het met luisteren van muziek die je onderweg luisterde: kom je thuis en staat je bluetooth (met NFC) aan, en ben je 30 centimeter van de speaker verwijderd, dan pakt de speaker die aanstaat direct je telefoon op en speelt de muziek af die je op dat moment luisterde. Ook kun je de berichtendienst LINE gebruiken om je home cinema set te voorzien van commando’s: stuur je bijvoorbeeld het bericht “play song for party“, dan zoekt de app automatisch feestmuziek op. Ook kun je instellen wanneer de muziek moet stoppen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.