Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO Go-app beschikbaar op LG smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2014, 15:15 CategorieSmart tv's

LG laat vandaag middels een persbericht weten dat de HBO Go-app beschikbaar is op smart tv’s van de Koreaanse fabrikant. De applicatie kan gebruikt worden op smart tv’s vanaf 2012 en biedt toegang tot de uitgebreide catalogus van de betaalzender HBO.

Abonnees van HBO krijgen middels de HBO Go-app toegang tot honderden uren aan films, documentaires en series, waaronder titels als Game of Thrones, The Newsroom en Girls. Ook zijn het derde en tevens laatste seizoen van The Newsroom, Lisa Kudrow’s The Comeback en de satirische komedieserie Getting On – alsmede het uitgebreide aanbod van recente films als Gravity, We’re the Millers en Cloudy with a Chance of Meatballs 2 – te bekijken via de applicatie.

Om op LG smart tv’s te kunnen genieten van het entertainmentaanbod dat de HBO GO app biedt, is het niet nodig om extra apparatuur aan te sluiten. De HBO GO app is standaard opgenomen in het Premium Content-menu dat onderdeel uitmaakt van het nieuwe webOS-platform dat begin dit jaar geïntroduceerd werd. De HBO Go-app is via de afstandsbediening toegankelijk. Daarnaast ondersteunt LG smart tv de optie om HBO GO vanaf smartphone of tablet naar de LG smart tv te casten. Vanzelfsprekend is een abonnement op de zender wel vereist.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.