Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert digitale PMA-50 Lifestyle Stereo Amplifier

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2014, 12:40 CategorieReceivers

Denon introduceert deze week een nieuwe Hi-Fi serie. Het nieuwste model is de binnenkort te lanceren PMA-50 Stereo Amplifier, volgens de fabrikant gemaakt voor serieuze Hi-Fi-luisteraars die op zoek zijn naar een compact en hoogwaardig ontwerp dat overeenstemt met hun lifestyle. Dit systeem is uitgerust met verschillende digitale ingangen, waaronder optisch, coaxiaal, USB-B, en ook draadloos Bluetooth.

Denon PMA-50

De PMA-50 kenmerkt zich volgens de fabrikant door originele Denon-geluidstechnologieën, zoals Advanced AL32 Processing en DAC Master Clock Design die zijn ontwikkeld voor de premium Hi-Fi-componenten. Het versterkergedeelte omvat DDFA-technologie van CSR. Het uitgangstrapcircuit heeft een afzonderlijke constructie die een hogere signaal/ruisverhouding en lagere vervorming biedt in vergelijking met conventionele versterkers uit klasse D. Het versterkersysteem biedt 50W bij 4 ohm. Een subwoofer pre-out is beschikbaar om aan het geluid meer bas toe te voegen.

Er zijn meerdere digitale ingangen (2 optische en 1 coaxiale) voor compatibiliteit met digitale audiobronnen, samen met een analoge stereo-ingang voor bestaande analoge bronnen. Gebruik van de nieuwste audiobronnen met hoge resolutie is mogelijk dankzij de USB-B-verbinding met een PC of Mac, om PCM- en DSD-audiotracks af te spelen. Ondersteuning wordt geboden voor PCM-tracks tot 24-bits/192-kHz en 2,8 MHz and 5,6 MHz DSD-tracks. De PMA-50 is vóór de digitale versterker uitgerust met een speciaal geluidsisolatieblok om digitale ruis te elimineren die door de PC wordt opgewekt via de USB-ingang.

Denon PMA-50-2

De PMA-50 is uitgerust met NFC (Near Field Communication) om sneller te kunnen pairen wanneer voor Bluetooth-streaming gekozen wordt. Door een Bluetooth-apparaat met NFC-functie te activeren en deze te plaatsen naast het N-merkteken op de PMA-50 (op het zijpaneel), wordt het apparaat onmiddellijk gepaird zonder dat handmatig een wachtwoord hoeft te worden ingevoerd. De PMA-50 is uitgerust met CSR aptX Low Latency-decodering van de nieuwste generatie.

De Denon PMA-50 is, om te kunnen worden gebruikt met een breed scala aan hoofdtelefoontypes, uitgerust met een instelbare regeling van de hoofdtelefoon-impedantie. Er zijn drie instellingen, een lage, gemiddelde en hoge impedantie, die een juiste afstemming bieden tussen de hoofdtelefoon-impedantie en de gain van de versterker. De compacte PMA-50 kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Afneembare voeten en schroefdoppen vergemakkelijk herconfiguratie. De bijgeleverde afstandsbediening is uitgerust met een cursortoetsenblok, bronselectie en volumeregeling, instelmenu- en Terug-knoppen, Bluetooth-knop en een displaydimmer-knop.

Prijs en beschikbaarheid

De PMA-50 is vanaf januari 2015 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 499 euro, in een zwart/ zilverkleurige afwerking.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.