Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Acht nieuwe Netflix Original-series in 2015

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2014, 18:19 CategorieStreamingdiensten

Dankzij de successen die Orange is the New Black en House of Cards boekten, zet streamingdienst Netflix vaart achter zijn eigen producties. Voor 2015 mag je in elk geval acht nieuwe series verwachten, waaronder twee van Marvel.

Netflix Original-series

Netflix boekt over het algemeen successen met z’n eigen series. Sommige kun je zien als een rip-off van andere series, terwijl andere weer compleet origineel zijn; maar we kijken er wel met z’n allen braaf naar. Want voor 2015 wil Netflix het aantal Netflix Original-series flink gaan ophogen en ons laten kennismaken met in elk geval acht nieuwe series. Er zit voor iedereen wel wat wils bij: van twee series die betrekking hebben op superhelden van Marvel tot een nieuwe, mysterieuze, Lost-achtige serie met tenminste één Lost-acteur.

In maart kun je Bloodline verwachten. Bloodline is een serie over een ruzie tussen vijf broers en zussen, waarvan de vijfde, het zwarte schaap, dreigt de geheimen van de anderen bloot te geven. In dezelfde maand kunnen we ook The Unbreakable Kimmy Scott verwachten, een komedieserie over een vrouw die haar leven oppakt in New York City, nadat ze ontsnapt is aan een of andere cult. Welke is nog niet bekend, maar het moet hilarisch worden. In mei kun je beginnen aan Daredevil, een serie over de blinde superheld en advocaat uit het Marvel-universum.

Dan de series die nog geen releasedatum hebben: A.K.A. Jessica Jones (over een voormalige Marvel-superheldin die nu detective is), Between (over een wereld waarin iedereen die ouder dan 21 is, is overleden aan een vreemde ziekte en waarin ‘millennials’ er nu alleen voor staan), Grace and Frankie (een komedie over twee vrouwen die hun mannen kwijtraken; de mannen willen met elkaar trouwen), Sense8 (de mysterieuze Lost-achtige serie vol personages met een telepathisch vermogen) en F is for Family (een grappige animatieserie over ‘vroeger’).

  • Delen:

Reacties

  1. O
    02 januari, 2015 om 1:21

    Wij kijken vooral uit naar Sense8, van de makers van The Matrix. We hebben tevens een artikeltje gewijd aan nieuwe Netflix serie in 2015 http://wijkijkennetflix.nl/netflix-originals-2015/

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.