Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vogel’s gelooft in de toekomst van de gebogen tv

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2014, 15:54 CategorieAccessoires

Omdat Vogel’s gelooft dat het gebogen televisiescherm het beeld van de toekomst is, presenteert het drie wandsteunen voor degelijke tv’s. Voor een gebogen beeldscherm is het belangrijk dat je er recht voor zit; een wandsteun kan daarbij helpen.

Vogel’s wandsteunen voor gebogen beeldschermen

Of je nou gelooft in de toekomst van het gebogen beeldscherm of niet, het bedrijf Vogel’s gaat in elk geval helpen de ideale kijkhoek te realiseren met een nieuwe serie van drie wandsteunen. Eén van de drie wandsteunen is de DesignMount (NEXT 7345), volgens Vogel’s zelf de crème de la crème als het op wandsteunen aankomt. De DesignMount heeft een luxueuze uitstraling en is volgens de fabrikant gemakkelijk te installeren. Ook kun je heel soepel de televisie op de steun draaien.

Vogels-steun-2

En dan heb je nog beide THIN-modellen: de 345 en de 325. Beide wandsteunen moeten de gebogen televisie voorzien van een subtielere, maar verfijnde uitstraling. De laatstgenoemde, de THIN 325, blijft dichter op de muur zitten en kan daardoor niet gedraaid worden. De 345 zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk de ideale kijkhoek hebt, aangezien dit wel een draaibare wandsteun is. Vogel’s is ervan overtuigd dat een wandsteun onmisbaar is als het om een gebogen televisie gaat; sterker nog, we zouden eigenlijk ‘niet zonder’ kunnen.

Waar Vogel’s wel gelijk in heeft is dat een gebogen televisie vereist dat de kijker er letterlijk recht voor zit. Alleen dan zie je de buiging in de televisie en blijft alles netjes op z’n plaats. Zit je er net even scheef voor of kijk je vanaf de zijkant mee, wat nog wel eens gebeurt bij een groot gezin of een kleinere woonkamer, dan valt eigenlijk het voordeel van een gebogen tv weg – het voordeel dat je ‘meer in de tv wordt getrokken’. Mocht je interesse hebben in één van de wandsteunen van Vogel’s, dan krijg je er een levenslange garantie op.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.