Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel introduceert Raumfeld Stereo M en Raumfeld One S

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2014, 13:28 CategorieLuidsprekers

Teufel breidt deze week het Raumfeld-assortiment uit met de Raumfeld Stereo M en Raumfeld One S. Beide speakers zijn gericht op het streamen van muziek in hoge kwaliteit.

Met de Raumfeld Stereo M lanceert Teufel een streaming speaker met een ‘true wireless high fidelity’ geluidsweergave. De Stereo M is een 3-kanaals stereo luidspreker met geïntegreerde versterker. Op het eerste gezicht, is het een uit de kluiten gewassen boekenplank luidspreker, maar volgens de fabrikant moet deze actieve stereo set zelfs de grootste audiofiel te overtuigen. De speaker is voorzien een houten behuizing met hoogwaardige lak en de aluminium afwerking met in het midden een volumeknop en vier sneltoetsen. De binnenkant is uitgerust met een 350 Watt Class D versterker en 3-kanaals coaxiale opbouw.

Teufel-Raumfeld-Stereo-M-2

De single streaming speaker Raumfeld One S is net als de Stereo M direct speelklaar. De One S is voorzien van een gesloten behuizing en een ‘splash proof’ bedieningspaneel van siliconen. Hierdoor is de One S ook geschikt voor de badkamer of keuken. De luidspreker is uitgerust met een 50 Watt Class D versterker. Beide systemen kunnen worden bediend met smartphone of tablet. Met de gratis Raumfeld Controller App kun je muziek vanaf een NAS, online muziekdienst, iTunes of muziek opgeslagen op je device, direct op de Raumfeld speakers afspelen.

Teufel-Raumfeld-One-S

Beide systemen zijn per direct te koop in de online webshop van Teufel voor een prijs van 249,99 euro (One S) en 899,99 euro (Stereo M).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.