Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung lanceert Vidzone, streamingdienst voor muziekvideo’s

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2014, 11:26 CategorieSoftware

Samsung lanceert in Nederland VidZone, een dienst voor het streamen van muziekvideo’s. VidZone is gratis beschikbaar voor Samsung klanten via Galaxy Apps en de Google Play Store. Ook op je 2014 Samsung smart tv kun je dus naar muziekvideo’s uit de grote bibliotheek van de Koreaanse fabrikant kijken.

De VidZone-app is sinds augustus beschikbaar op Samsung devices in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Sinds de lancering is VidZone meer dan 100.000 keer gedownload op Samsung tablets, smartphones en tv’s. Vanaf vandaag is VidZone ook beschikbaar in Nederland, voor zowel tablets en smartphones als smart tv’s van de Koreaanse fabrikant.

VidZone biedt meer dan 85.000 muziekvideo’s, waaronder exclusieve video’s, premières, live concerten, meer dan 500 interviews, livesessies en exclusief behind-the-scenes-materiaal. De inhoud is gelokaliseerd met video’s, afspeel- en ranglijsten voor klanten in iedere regio. Klanten vinden een ruim aanbod HD-video’s van ’s werelds grootste artiesten, zoals Katy Perry, Ed Sheeran, Taylor Swift, Coldplay, Eminem, David Guetta en meer.

Gebruikers met een 2014 Samsung Smart TV kunnen bovendien Samsungs multi-screentechnologie gebruiken via VidZone’s mobiele app. Met deze functie kunnen video’s afgespeeld worden op het grote scherm, terwijl de smartphone of tablet als afstandsbediening gebruikt wordt.

 • Delen:

Reacties

 1. Michiel
  06 november, 2014 om 12:23

  Deze dienst (Vidzone) is al sinds 2009 aktief voor Playstation 3 en nu ook voor de 4. Dus het is niks nieuws wat Samsung doet.

  • Maurits
   06 november, 2014 om 19:57

   Staat me iets bij dat je tegenwoordig moet betalen voor de vidzone van Sony?

   • Michiel
    07 november, 2014 om 22:06

    Nee hoor is gewoon gratis.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.