Samsung lanceert Vidzone, streamingdienst voor muziekvideo’s

06 november 2014 1 Minuut 3 Reacties
Samsung-Vidzone

VidZone biedt meer dan 85.000 muziekvideo’s, waaronder exclusieve video’s, premières, live concerten, livesessies en exclusief behind-the-scenes-materiaal.

Samsung lanceert in Nederland VidZone, een dienst voor het streamen van muziekvideo’s. VidZone is gratis beschikbaar voor Samsung klanten via Galaxy Apps en de Google Play Store. Ook op je 2014 Samsung smart tv kun je dus naar muziekvideo’s uit de grote bibliotheek van de Koreaanse fabrikant kijken.

De VidZone-app is sinds augustus beschikbaar op Samsung devices in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Sinds de lancering is VidZone meer dan 100.000 keer gedownload op Samsung tablets, smartphones en tv’s. Vanaf vandaag is VidZone ook beschikbaar in Nederland, voor zowel tablets en smartphones als smart tv’s van de Koreaanse fabrikant.

VidZone biedt meer dan 85.000 muziekvideo’s, waaronder exclusieve video’s, premières, live concerten, meer dan 500 interviews, livesessies en exclusief behind-the-scenes-materiaal. De inhoud is gelokaliseerd met video’s, afspeel- en ranglijsten voor klanten in iedere regio. Klanten vinden een ruim aanbod HD-video’s van ’s werelds grootste artiesten, zoals Katy Perry, Ed Sheeran, Taylor Swift, Coldplay, Eminem, David Guetta en meer.

Gebruikers met een 2014 Samsung Smart TV kunnen bovendien Samsungs multi-screentechnologie gebruiken via VidZone’s mobiele app. Met deze functie kunnen video’s afgespeeld worden op het grote scherm, terwijl de smartphone of tablet als afstandsbediening gebruikt wordt.

Reacties (3)