Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

OnLive voor streamen van games gelanceerd in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2014, 11:34 CategorieGaming

OnLive, de nieuwe dienst voor het streamen van games naar onder meer je tv, smartphone en tablet, is vandaag officieel gelanceerd in Nederland, België en Luxemburg. Philips is één van de eerste fabrikanten die de dienst integreert in de nieuwste Android tv’s van het bedrijf.

OnLive biedt sinds de lancering in 2010 cloudgaming op vrijwel alle Macs en pc’s en een groot aantal thin-client-apparaten, waaronder laptops, tablets, smartphones en HD-tv’s, platformen die normaalgesproken niet over de rekenkracht en het geheugen beschikken om zware grafische games te draaien. Met de dienst kun je overal en altijd games spelen, simpelweg omdat het apparaat waar je op speelt niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en prestaties, dat gebeurt allemaal in de cloud.

OnLive-screen

De OnLive-bibliotheek bestaat uit meer dan driehonderd actie-avonturenspellen, first person shooters, strategische games, simulators, MMO’s, race- en sporttitels. Na het aanmaken van een OnLive-account is er een gratis proefperiode van zeven dagen. Gamers in de Benelux kunnen zich nu aanmelden voor verschillende OnLive-abonnementen: OnLive CloudLift en PlayPack.  Het OnLive PlayPack-abonnement van 7,95 euro per maand omvat een bibliotheek van ruim 250 games die overall kunnen worden gespeeld, op vrijwel ieder apparaat met internet.  Het nieuwe CloudLift-abonnement kost 5,95 euro per maand en maakt het mogelijk om de nieuwste pc-games en MMO-toptitels op een groot aantal apparaten te spelen, rechtstreeks vanaf de krachtige OnLive-servers, dus zonder download. OnLive Games Bundle is een combinatie van beide, tegen een gereduceerd tarief van 9,95 euro per maand.

 De OnLive-app is op alle nieuwe Philips tv’s met Android geïnstalleerd, waardoor het aansluiten van een controller volstaat om de nieuwste games op de televisie te spelen. Lees meer over de nieuwe Philips Android tv’s.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.