Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo begint uitrol Spotify Connect-update voor 2014 AV-producten

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2014, 17:05 CategorieSoftware

Begin september kondigde Onkyo al aan dat verschillende in 2014 gelanceerde AV-producten een update zouden krijgen die ondersteuning voor Spotify Connect toevoegt en vandaag maakt het bedrijf bekend dat deze update eindelijk uitgerold wordt. Onder meer AV-receivers van Onkyo krijgen hiermee de mogelijkheid muziek te streamen middels Spotify Connect.

Spotify Connect zien we op steeds maar apparaten voor het home cinema systeem terug. Met deze streaming-functie is het mogelijk dat het betreffende AV-apparaat de muziekstream die op je telefoon of tablet opgestart wordt met de Spotify-app overneemt. De telefoon of tablet wordt gebruikt om de stream te bedienen maar het apparaat zorgt zelf voor de streaming waardoor de batterij van de smartphone of tablet gespaard wordt en je ondertussen bijvoorbeeld kunt bellen. Hiervoor is wel een Spotify Premium-abonnement vereist.

Onkyo laat vandaag weten dat de update gratis te downloaden is voor verschillende 2014 AV-producten. Zo is de update beschikbaar voor de TX-NR535, TX-NR636, TX-NR737, TX-NR838, TX-NR1030, en TX-NR3030 receivers. Ook PR-SC5530 Network A/V Controller en de HT-S5700, HT-S7700/7705, en HT-S9700THX home cinema systemen mogen een update verwachten.

Onkyo introduceert vandaag overigens ook de nieuwe Remote 3 App voor iOS 8-apparaten als de iPhone en iPad.

 • Delen:

Reacties

 1. Kotu
  09 november, 2014 om 1:59

  Alweer een update dat niet uitrolt op 2013 modellen. Ga geen onkyo meer aanschaffen. Geen atmos geen spotify connect. Kan trouwens ook niks luisteren via Bluetooth en tegelijkertijd tv kijken of PlayStation 🙁

  • Tim
   23 december, 2014 om 17:41

   Beste Kotu,
   Ik heb een 2013 model Onkyo en het spotify connect werkt perfect.
   Gewoon updaten en gaan.
   Super!
   Grts,
   Tim

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.