Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL introduceert Horizon wekkerradio met ambient licht

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2014, 16:23 CategorieLuidsprekers

JBL introduceert deze week de JBL Horizon. Deze wekkerradio maakt volgens de fabrikant je ochtend lichter met ambient licht en met stereo geluid. Daarbij kan de wekkerradio gebruikt worden om je telefoon, tablet of andere draagbare apparaten op te laden.

De JBL Horizon heeft twee verschillende alarmen die je kunt afstemmen op de wensen van twee personen. Zo kun je gewekt worden door één of verschillende originele alarmtonen, je favoriete radiostation of muziek van je smartphone. Er zijn vijf in te stellen radiostations en via Bluetooth kun je muziek van je telefoon of tablet streamen. Ook kun je een traditionele buzzer instellen.

JBL-Horizon

De Horizon heeft een compact design met leesbaar display en een ingebouwde lichtsensor stemt automatisch het licht op het display af met het licht in de kamer.  Via de twee USB-poorten kun je mobiele apparaten opladen. Natuurlijk is er een grote snooze/licht knop aanwezig voor tijdens het wakker worden. Ook beschikt de wekkerradio over een back-upsysteem voor als de stroom uitvalt. De compacte speaker heeft een afmeting van 160 mm x 183mm x 86 mm.

De JBL Horizon is reeds te koop voor een adviesprijs van 99,99 euro. De speaker kan in een zwarte en witte variant gekocht worden.

 • Delen:

Reacties

 1. Ben Vaessen
  04 januari, 2015 om 11:46

  Echt lekker wakker worden is het met deze wekkerradio toch echt zeker niet: Mogelijk is het een fout in deze wekker die ik voor mijn vrouw kocht, maar in ons geval is het dus zo dat binnen enkele seconden nadat de wekker af gaat, het volume oploopt tot een nivo waarbij met een beetje pech niet alleen je kinderen maar ook de buren wakker zijn. Dit automarisch oplopen van het geluidsnivo kun je nergens instellen, of het kan wel, maar dan is er geen enkele instuctie voor te vinden. Volume lager zetten heeft geen effect: als je niet binnen 5 seconden opstaat verpest deze wekker je humeur behoorlijk. Geen aanrader dus…

 2. Ingrid
  22 januari, 2015 om 8:02

  Helemaal met je eens Ben, dat automatisch oplopen…je schrikt je wezenloos van het niveau 11 bijvoorbeekd, dan werkt zo’n prachtig lichtje ook niet meer echt…!

 3. Monique
  23 februari, 2015 om 22:30

  Heb deze in de winkel gezien en in mn handen gehouden. Oogt erg goed en heeft inderdaa prima geluid voor zon klein apparaat. Wil hem zeker binnenkort aanschaffen. Dat het volume snel oploopt is niet erg. Het blijft toch een wekker…

  • George Bryon
   09 februari, 2017 om 11:29

   Is er tot nu toe nog altijd geen oplossing gevonden om het geluid bij het wekken onder controle te houden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.