JBL introduceert Horizon wekkerradio met ambient licht

12 november 2014 1 Minuut 4 Reacties
JBL-Horizon-2

JBL introduceert deze week de JBL Horizon. Deze wekkerradio maakt volgens de fabrikant je ochtend lichter met ambient licht en met stereo geluid.

Daarbij kan de wekkerradio gebruikt worden om je telefoon, tablet of andere draagbare apparaten op te laden.

De JBL Horizon heeft twee verschillende alarmen die je kunt afstemmen op de wensen van twee personen. Zo kun je gewekt worden door één of verschillende originele alarmtonen, je favoriete radiostation of muziek van je smartphone. Er zijn vijf in te stellen radiostations en via Bluetooth kun je muziek van je telefoon of tablet streamen. Ook kun je een traditionele buzzer instellen.

De Horizon heeft een compact design met leesbaar display en een ingebouwde lichtsensor stemt automatisch het licht op het display af met het licht in de kamer.  Via de twee USB-poorten kun je mobiele apparaten opladen. Natuurlijk is er een grote snooze/licht knop aanwezig voor tijdens het wakker worden. Ook beschikt de wekkerradio over een back-upsysteem voor als de stroom uitvalt. De compacte speaker heeft een afmeting van 160 mm x 183mm x 86 mm.

De JBL Horizon is reeds te koop voor een adviesprijs van 99,99 euro. De speaker kan in een zwarte en witte variant gekocht worden.

Reacties (4)