Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Jamo onthult 4 nieuwe subwoofers

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2014, 12:07 CategorieLuidsprekers

Jamo introduceert vandaag vier nieuwe subwoofer modellen; J 10 SUB, J 12 SUB, J 110 SUB, en de J 112 SUB. De nieuwe serie subwoofers van het Deense merk bieden een vernieuwd design en zijn volgens de fabrikant voorzien van de laatste technologische innovaties op het gebied van audio.

Alle vier de subwoofers zijn afgewerkt met moderne materialen; een toepassing van hoogglans polymeer fineer en vinyl afwerking gecombineerd met tijdloze vormen . De grilles van stof kun je verwijderen. Elke subwoofer is voorzien van een digitale amplifier en Line level en LFE RCA input zorgen ervoor samenwerking tussen oude en nieuwe receivers. Daarnaast moeten de low-pass crossover en fase controle zorgen voor een nauwkeurige weergave van de lage tonen via zowel de subwoofer als de Jamo speakers.

Jamo J10 SUB en J12 SUB

Deze subwoofers zijn voorzien van front firing aluminized polyfiber woofers. De MDF behuizing is voorzien van vinyl met houtnerf en past daarmee bij de nieuwe Jamo Studio serie. De J10 SUB en de J12 SUB zijn per direct verkrijgbaar en hebben een consumentenadviesprijs van respectievelijk 299,95 euro en 399,95 euro.

Jamo-subwoofers-1

Jamo J110 SUB and J112 SUB

De J 110 SUB and J 112 SUB subwoofers zijn ontworpen met het idee de ideale partner te vormen voor nieuwe speakers uit de Concert lijn. De zogenaamde Injected Molded Graphite woofers met Hard Conical Cone technology moeten een helder, gedetailleerd geluid met weinig verstoring voortbrengen.

Jamo-subwoofers-2

De subwoofers zijn voorzien van een MDF behuizing met een hoogglans afwerking. De J110 SUB en de J112 SUB zijn per direct verkrijgbaar en hebben een consumentenadviesprijs van respectievelijk 549,95 euro en 649,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.