Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon Omni 10, Omni 20 en Adapt te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2014, 13:59 CategorieLuidsprekers

In september werd het nieuwe Harman Kardon Omni Wireless HD audiosysteem al aangekondigd maar vanaf vandaag liggen de producten in de Nederlandse winkels. Met de introductie van twee Harman Kardon Omni luidsprekers en de Harman Kardon Adapt draadloze adapter wil het bedrijf draadloze streaming in huis mogelijk maken.

Harman Kardon Omni

Harman Kardon richt zich met het nieuwe systeem vooral op kwaliteit en gebruiksgemak. In tegenstelling tot andere draadloze streaming systemen, ondersteunt de Harman Kardon Omni 10 en Omni 20 24-bit/96kHz geluid in studiokwaliteit. Alle functionaliteiten werken via een standaard WiFi-netwerk. Hierdoor is het systeem volgens de fabrikant makkelijker in te stellen en te beheren. Je kunt via de Harman Kardon Adapt je bestaande HI-FI installatie verbinden met het draadloze netwerk en muziek streamen.

Het Harman Kardon Omni systeem bestaat uit drie nieuwe producten: de draadloze HD luidsprekers, Omni 10 en Omni 20, en de Adapt plug-in om je huidige home stereosysteem te upgraden. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van draadloze Blackfire Research mediatechniek. Dankzij de Harman Kardon-app, evenals de Bluetooth-connectiviteit, stream je muziek vanaf jouw telefoon, tablet, favoriete streaming service of app. Ook zijn er regelmatig automatische software-upgrades en verbeteringen die via de controle app automatisch geleverd worden.

harman-omni-hd1

Je kunt de Harman Kardon Omni 10 en Omni 20 luidsprekers als losstaande speakers in elke kamer gebruiken, combineren voor een draadloze stereo-installatie, of groepeer ze. Door de ‘One Touch Follow Me Audio’ volgt de muziek je van de ene naar de andere kamer. Met de ‘Link Button Speaker Control’ kun je jouw favoriet selecteren. Met één lange druk op de knop start de party mode, waarbij elke speaker dezelfde muziek speelt.

harman-omni-hd2

Het draadloze Harman Kardon HD audiosysteem ondersteunt onder meer Deezer en MixRadio. Product-updates van aankomende maanden zijn onder andere de toevoeging van Qobuz HD en Tidal HD streaming-apparaten, evenals comptabiliteit met Spotify Connect.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Adapt (129 euro), Omni 10 (199 euro) en de Omni 20 (299 euro) zijn vanaf nu verkrijgbaar. De witte versie van alle producten is beschikbaar vanaf januari.


€ 34,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.