Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Firmware-update Panasonic AX800-serie tv’s brengt 4K Netflix

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2014, 12:29 CategorieLcd en led tv's

Het heeft even geduurd maar vanaf vandaag kunnen eigenaren van een Panasonic 4K Ultra HD tv uit de AX800-serie eindelijk een firmware-update verwachten die ondersteuning voor de weergave van 4K-materiaal van Netflix mogelijk maakt.

De AX800-serie 4K Ultra HD tv’s, bestaande uit de 50-inch TX-50AX800E, de 58-inch TX-58AX800E en de 65-inch TX-65AX800E, zijn alweer bijna zes maanden te koop in Nederland. Hoewel ze voorzien zijn van aantrekkelijke specs en features ontbrak bij de lancering ondersteuning voor de weergave van 4K-content van Netflix.

Panasonic laat vandaag middels een persbericht weten dat die ondersteuning nu eindelijk beschikbaar is dankzij een firmware-update die gratis door bezitters van de tv’s geïnstalleerd kan worden. Na installatie kan via de Netflix app 4K-content gestreamd worden. Hier is echter wel een abonnement van 11,99 euro per maand voor vereist.

Panasonic-AX800-4k-tv

Wie in Europa reeds een TV uit de AX800-serie in zijn bezit heeft, ontvangt een firmware update zodra de TV wordt aangesloten op internet. Na die update kunnen ze genieten van 4K Netflix films en series zoals “House of Cards”, “Breaking Bad” en binnenkort van een nieuwe reeks Netflix Originals, startend met “Marco Polo” in december 2014.

De Panasonic TV’s uit de in september aangekondigde AX900-serie zijn al compatibel met Netflix streaming in 4K.  • Delen:

Reacties

  1. wi.ketels
    18 november, 2014 om 22:41

    dank u voor deze berichtgeving zoals beloofd heeft u er een melding van gemaakt
    top

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.