Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert draagbare Envaya Mini DSB-100 speaker

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2014, 11:13 CategorieLuidsprekers

Na de introductie van de Envaya draadloze speaker komt Denon vandaag met een kleine variant; de Envaya Mini. Deze speaker biedt volgens de fabrikant dezelfde audiokwaliteit maar dan in een compacter, slanker en kleurrijker design. Daarnaast is de luidspreker waterbestendig.

Denon Envaya Mini

De Denon Envaya Mini wordt geleverd met een batterij met een gebruiksduur van 10 uur en beschikt over een ruisonderdrukkende luidspreker zodat ook telefoongesprekken goed te voeren zijn. De luidspreker kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden en is beschikbaar in een zwarte afwerking met een zacht blauwe stof voor het rooster of in wit met een fel oranje stof. De Envaya Mini is waterbestendig en wordt geleverd in een draagtas.

Denon-Envaya-Mini-2

Dankzij de dual oversized drivers moet de mini de prestaties van zijn grote broer evenaren. Digitale treble-verwerking en een uitgebreid 3D-beeld moeten zorgen voor een compleet en hoogwaardig geluid. Net zoals zijn grote broer kan de Envaya Mini draadloos verbonden worden. Dankzij de aptX Bluetooth-technologie kan er vanaf elk compatibel smartapparaat gestreamd worden op cd-kwaliteit. Met NFC-koppeling is een aanraking voldoende om verbinding te maken.

Behalve voor het afspelen van muziek is dit draagbare systeem ook geschikt voor iedereen die games wil spelen of films op een smartapparaat wil kijken. De lage latentie van 32 milliseconden zorgt ervoor dat er geen ‘lip-sync’ problemen ontstaan die inherent zijn aan standaard Bluetooth streaming.

Prijs en beschikbaarheid

De Envaya Mini DSB-100 komt medio december op de markt voor een adviesprijs van 99 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.