Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert CEOL N9 en CEOL Piccolo N4 netwerkmuzieksystemen

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2014, 12:27 CategorieLuidsprekers

Denon introduceert deze week zijn nieuwste generatie lifestyle-gerichte netwerkmuzieksystemen; de nieuwe CEOL en CEOL Piccolo. Beide systemen beschikken over compact minimalistisch design, en kunnen content weergeven vanaf nagenoeg iedere audiobron.

Denon CEOL

Met het nieuwe CEOL N9 cd-muzieksysteem kun je muziek streamen via WiFi, Ethernet, Bluetooth en USB, muziek vanaf harde schijven, computers, mobiele apparaten en internet. De CEOL biedt ondersteuning voor Spotify Connect, internetradio, FM/AM-radio, en is voorzien van een cd-speler. De bedieningsknoppen zijn verwerkt in het dubbellaags acryl bovenpaneel. Het systeem is te bedienen via de Denon Hi-Fi Remote App voor iOS- en Android-apparaten.

Denon-CEOL-N9

De CEOL N9 biedt via het thuisnetwerk toegang tot je muziekverzameling. Dankzij de geïntegreerde WiFi-functionaliteit en de ethernetaansluiting ondersteunt de CEOL via het thuisnetwerk AirPlay en lossless streaming van muziekbestanden met hoge definitie (FLAC HD/WAV/AIFF/ ALAC). De CEOL ondersteunt bovendien Bluetooth-streaming met NFC-koppeling. De USB-poort aan de voorzijde is geschikt voor aansluiting van een iPhone, iPod (met continu opladen van de batterij, ook in stand-bymodus), USB-geheugen en USB-HDD. Dankzij de digitale optische ingangen (twee) en analoge audio-ingangen aan de achterzijde kunnen meerdere apparaten gekoppeld worden. De CEOL N9 maakt gebruik van Denon’s digitale versterker en voorziet de tweeweg-speakers van een vermogen van 65 watt per kanaal.

Denon-CEOL-N4

De CEOL Piccolo (N4) kan ondanks het compacte formaat net als zijn grotere broer via WiFi, Ethernet, Bluetooth en USB, muziek met hoge definitie streamen vanaf harde schijven, computers, mobiele apparaten en internet. De CEOL Piccolo ondersteunt daarnaast ook Spotify Connect en internetradio. Deze functies zijn te bedienen via de knoppen op het bovenpaneel of de nieuwe app. Dankzij de geïntegreerde WiFi-functionaliteit en de ethernetaansluiting ondersteunt de CEOL Piccolo via het thuisnetwerk AirPlay en lossless streaming van muziekbestanden met hoge definitie (FLAC HD/WAV/AIFF/ ALAC). De Piccolo ondersteunt Bluetooth-streaming met NFC-koppeling, en ook is de USB-poort aan de voorzijde aanwezig, net als de digitale en analoge audio-ingangen aan de achterzijde. De CEOL Piccolo voorziet de tweeweg-speakers van een vermogen van 40 watt per kanaal.

Prijzen en beschikbaarheid

De Denon CEOL N9 en CEOL N4 zijn vanaf 17 november 2014 verkrijgbaar. CEOL N9 heeft een consumentenadviesprijs van 599 euro en CEOL N4 heeft een consumentenadviesprijs van 399 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.