Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ lanceert TH682ST short-throw projector

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2014, 13:51 CategorieProjectors

BenQ lanceert vandaag de TH682ST short-throw projector, gericht op home entertainment. De TH682ST is de short-throw versie van de TH681 en projecteert beelden vanaf een korte afstand met hoge resolutie in full HD tot 300-inch.

De TH682ST is volgens de fabrikant ideaal voor gamers die hun consolegames willen ervaren op een groot scherm. De short-throw projector maakt het mogelijk dat de spelers niet meer tussen het scherm en de projector hoeven te bewegen. Op een afstand van slechts 1,5 meter van het scherm geeft de projector een beeld met een diagonaal van 98 inch/2,5 meter.

De nieuwe gamingbeamer biedt bovendien een hoge lichtsterkte en een hoog contrast. Een ander voordeel bij consolegames met motion control is ook dat de spelers niet worden verblind en er geen storende schaduwen op het projectiescherm zijn. De TH682ST heeft een contrastverhouding van 10.000:1 en maakt gebruik van de BrilliantColor-technologie. De lichtsterkte bedraagt 3000 ANSI lumen en de wandkleurcorrectie moet zorgen voor een optimalisering van het scherm, afhankelijk van de kleur van het projectieoppervlak.

BenQ-TH682ST-2

Videobronnen zoals Blu-rayspelers, spelconsoles of pc’s kunnen via de geïntegreerde HDMI-ingang worden aangesloten. Bij het afspelen van 3D-inhoud met 144 Hz vindt dankzij de triple-flash-technologie een verdrievoudiging van de framesnelheid plaats, zodat flikkeringen niet meer waarneembaar zijn. Het synchronisatiesysteem DLP Link zorgt  voor het samenspel tussen de TH682ST en de optioneel verkrijgbare shutterbril.

De BenQ De TH682ST is nu verkrijgbaar voor een prijs van 899 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.