Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Streamingdienst voor games OnLive 11 november naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2014, 16:56 CategorieGaming

Afgelopen september maakte Philips tijdens IFA 2014 bekend met de eerste Android tv’s te komen en één van de unieke features van deze modellen is dat ze toegang tot OnLive, een streamingdienst voor games, bieden. Vandaag laten OnLive en Philips middels een persuitnodiging weten dat de dienst op 11 november in Nederland gelanceerd zal worden.

Volgens Philips wordt de tv steeds belangrijker, niet alleen voor de weergave van videomateriaal maar ook voor het spelen van games en andere interactieve toepassingen. Om deze reden rust de fabrikant een aantal nieuwe modellen uit met Android-software en wordt de OnLive streamingdienst voor games geïntegreerd. Vanaf 11 november kunnen ook Nederlandse bezitters van de Philips tv’s gebruikmaken van deze dienst.

OnLive maakt het mogelijk games naar je tv te streamen middels een internetverbinding. De game wordt in de cloud gespeeld en is dus niet afhankelijk van de hardware van de tv. Het is mogelijk meerdere controllers op de tv aan te sluiten en met andere spelers in de cloud te spelen. OnLive introduceert verschillende abonnementen. Voor toegang tot 20 pc games via Stream moet 5,95 euro per maand betaald worden, een PlayBack-abonnement met onbeperkte toegang tot 250 games kost 7,95 euro per maand. Met dit abonnement kun je OnLive trouwens ook op andere apparaten als tablets en smartphones gebruiken. Een combinatie van beide abonnementen kost 9,99 euro per maand.

Lees verder in onze hands-on review van de Philips Android tv’s.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.