Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung HW-H7500 gebogen soundbar te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2014, 14:13 CategorieLuidsprekers

Samsung heeft tijdens IFA 2014 een groot aantal nieuwe Curved tv’s, tv’s met een gebogen scherm, aangekondigd. Maar, het nadeel van deze modellen is dat een rechthoekige soundbar er niet echt bij past. Gelukkig heeft Samsung ook daar een oplossing voor verzonnen in de vorm van de HW-H7500 en HW-H7501 soundbars. Deze gebogen speakers zijn sinds deze week te koop in Nederland.

Samsung HW-H7500 en HW-H7501

De Samsung HW-H7500 en HW-H7501 zijn speciaal ontwikkeld om bij de gebogen tv’s van de Koreaanse fabrikant te passen. Zowel qua materialen als qua kromming moeten ze exact passen bij zowel de nieuwe als reeds gelanceerde modellen met een formaat van 55-inch of 65-inch. Het verschil tussen beide systemen zit hem in de kleur; volledig zwart of zilver.

De nieuwe soundbar home cinema systemen bieden volgens Samsung een 8.1-kanaals surround-sound, natuurlijk de virtuele variant. Verder zijn de speakers voorzien van Samsungs eigen TV SoundConnect-technologie voor eenvoudige koppeling met een tv, Bluetooth voor het streamen van muziek, ondersteuning voor Dolby en DTS audio, een HDMI-poort en een USB-poort.

De Samsung HW-H7500 en HW-H7501 soundbars met gebogen design zijn te koop voor een adviesprijs van 699 euro.

Lees ook hier nog eens na waar je op moet letten bij het kopen van een soundbar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.