Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Raumfeld voegt ondersteuning Spotify Connect toe

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2014, 12:23 CategorieStreamingdiensten

Audiofabrikant Teufel maakt vandaag bekend dat Spotify per direct aan het aanbod van digitale muziekdiensten van Raumfeld is toegevoegd. Middels een gratis software-update zijn zowel de nieuwe systemen als de eerder uitgebrachte systemen compatibel met Spotify.

Met een Premium Account en de App Spotify Connect kan muziek direct vanaf een smartphone en tablet naar de speakers worden gestreamd. Met één druk op de knop in de Spotify Connect App, wordt verbinding gemaakt met het Raumfeld systeem. Hierna kan een favoriete song of afspeellijst op het gewenste systeem worden weergegeven.

Raumfeld is het merk van Teufel dat zich focust op streamingproducten voor alle ruimten in huis. Het assortiment varieert van een compacte mono speaker (Raumfeld One M), tot een netwerk-speler voor een klassieke stereo installatie (Raumfeld Connector²) en een 3-kanaals vloerstaande stereo speaker (Raumfeld Stereo L). Alle systemen worden rechtstreeks bediend met de Spotify App. De aanwezige apparaten worden automatisch herkend en met één druk op de knop wordt er verbinding gemaakt.

Iedereen die reeds in het bezit is van een Raumfeld systeem kan het systeem van een software-update voorzien (naar versie 1.35 of hoger) waarna gebruik kan worden gemaakt van Spotify. Deze update wordt per direct automatisch aangeboden in de Raumfeld App, zodra deze wordt opgestart.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.