Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips SW750M en SW700M Spotify multiroom-speakers te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2014, 14:51 CategorieLuidsprekers

Begin september werden ze al aangekondigd maar vanaf deze week liggen ze dan ook in de Nederlandse winkels; de nieuwe Spotify multiroom-speakers van Philips. De SW700M en SW750M zijn te koop voor adviesprijzen van respectievelijk 99,99 euro en 149,99 euro.

De nieuwe Philips Spotify multiroom-speakers kunnen overal in huis geplaatst worden en werken middels Spotify Connect. Met je Spotify Premium account luister je vervolgens je favoriete muziek via je tablet, smartphone of desktop. Iedere speaker kan zijn eigen muziek afzonderlijk spelen of je kunt de speakers koppelen om ze op hetzelfde moment exact dezelfde muziek te laten spelen.

De serie speakers bestaat uit twee modellen die beiden een Spotify-afspeelknop hebben. Met één druk op de knop kun je overal in huis dezelfde muziek laten klinken. Ze werken namelijk met een aparte app waarmee je meerdere speakers groepeert tot één set. Je stelt dat één keer in en de volgende keer selecteer je weer die speakergroep in de Spotify-app. Om het apparaat te bedienen, heb je voortaan dus alleen nog maar je Spotify-app nodig. Je telefoon kun je gewoon blijven gebruiken en ook de batterij van je telefoon wordt niet aangesproken.

Philips-SW700M

De serie Spotify multiroom-speakers van Philips is uitgerust met technologie van Frontier Silicon, aanbieder van technologie-oplossingen voor netwerkaudio. De serie Spotify multiroom-speakers van Philips bestaat uit twee modellen. De SW700M heeft twee drivers van 2,5 inch met compleet bereik en twee uitgebreide baspoorten. De SW750M heeft twee tweeters en twee drivers van 3 inch met compleet bereik.

De Philips Spotify multiroom-speakers zijn vanaf nu verkrijgbaar. De adviesprijzen zijn 99,99 euro voor de SW700M en 149,99 euro voor de grotere SW750M.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.