Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix maakt abonnement voor 4K Ultra HD-content duurder

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2014, 15:19 CategorieStreamingdiensten

Als je op dit moment naar 4K-content op zoek bent om te kunnen genieten van je Ultra HD tv dan kom je al snel uit op Netflix. De dienst biedt aardig wat films en series in 4K-resolutie aan en aangezien er nog maar weinig andere aanbieders zijn kan Netflix het zich veroorloven om de prijs voor het abonnement waarmee deze content bekeken kan worden te verhogen.

Netflix heeft inmiddels de abonnementen gewijzigd waardoor je met een standaard HD-abonnement dan 8,99 euro per maand kost niet meer naar Ultra HD-materiaal kunt kijken. Hiervoor is vanaf nu een abonnement van 11,99 euro per maand nodig, waarmee je ook op vier apparaten tegelijkertijd naar films en series kunt kijken. Dit betekent dat diegenen die een nieuw abonnement afsluiten 3 euro extra betalen voor de toegang tot Ultra HD-content.

Netflix laat weten dat abonnees die reeds een abonnement van 7,99 euro of 8,99 euro per maand (afhankelijk van de ingangsdatum) hebben tot 12 augustus 2016 voor hetzelfde geld toegang tot 4K-content krijgen. Diegenen die een nieuw abonnement afsluiten en 4K-content willen bekijken moeten 11,99 euro per maand betalen. Daarnaast heeft Netflix nog een abonnement voor 7,99 euro per maand, waarmee je toegang krijgt tot content in SD-resolutie.

Lees meer over 4K Ultra HD-content via Netflix bekijken.

  • Delen:

Reacties

  1. peter vb
    12 oktober, 2014 om 16:26

    De dienst bied aardig wat films en series in 4k aan? Vind Netflix fantastisch maar op 4K alleen de serie house of cards want breaking bad en die natuurfilms zijn van een dubieuze 4k kwaliteit. Zou zeker bereid zijn om meer te betalen voor 4K.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.