Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Monitor Audio introduceert Airstream S200 draadloze speaker

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2014, 13:18 CategorieLuidsprekers

Monitor Audio introduceert deze week een nieuwe draadloze speaker waarmee ‘high-end’ stereogeluid van elke bron kan worden weergegeven. De Airstream S200 komt met verschillende verbindingsmogelijkheden en een krachtige versterker.

De speaker ondersteunt onder meer Apple AirPlay waardoor je eenvoudig muziek van elk Apple-apparaat kunt weergeven, maar komt ook met DLNA waardoor een pc, tablet of smartphone als bron kan dienen. Daarnaast is de Airstream Direct-technologie van Monitor Audio zelf aan boord als je niet via WiFi wilt streamen.

Wanneer je via AirPlay muziek streamt is er ondersteuning voor AAC, ALAC en MP3 bestanden. Via Airtstream Direct wordt naast deze formaten ook ALAC met hoge bitrates ondersteund voor een betere audioweergave.

Monitor-Audio-Airstream S200-2

De Airstream S200 van Monitor Audio biedt ook de mogelijkheid mobiele apparaten fysiek aan te sluiten. Zo kan een iPhone of iPad via de usb-poort aangesloten worden en wordt deze automatisch opgeladen. Mocht usb geen optie zijn kan de 3.5mm-poort gebruikt worden.

De speaker beschikt over vier C-CAM drivers die aangestuurd worden door drie individuele Klasse-D versterkers. De gold-dome tweeter is geplaatst tussen twee 3-inch bass/mid drivers en aan de achterzijde bevindt zich een woofer.

De Monitor Audio Airstream S200 wordt in de UK verkocht voor een prijs van 200 pond. Wanneer de speaker in de Nederlandse schappen ligt en voor welke prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.