Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Friends komt volgend jaar naar Netflix

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2014, 11:48 CategorieStreamingdiensten

Netflix is in Nederland snel uitgegroeid tot één van de meest populaire streamingdiensten, met name door het interessante aanbod van populaire films en series. Toch is niet alles via Netflix te bekijken maar het bedrijf zegt continu het aanbod te vernieuwen. Vanaf volgend jaar kunnen we de populaire serie Friends via de streamingdienst kijken.

Tegenover Deadline meldt Kevin Tsujihara, voorzitter van Warner Bros., vandaag dat de comedie-serie Friends in 2015 via Netflix te bekijken zal zijn. Alle 236 afleveringen kunnen naar je pc, tablet, smartphone of tv gestreamd worden. Het is echter niet duidelijk of de afleveringen ook direct in Nederland aan het aanbod toegevoegd worden maar de meeste series zijn inmiddels ook in Nederland te zien.

Overigens maakte Netflix deze week ook bekend dat er in het derde kwartaal van dit jaar minder nieuwe abonnees aangemeld zijn dan het bedrijf verwacht had. Het gaat in totaal om drie miljoen nieuwe abonnees, waarvan een miljoen wonend in de VS. Netflix ging uit van minimaal 3,7 miljoen nieuwe abonnees en dus is dit een kleine tegenvaller. Het bedrijf laat weten dat de tragere groei te maken heeft met de onlangs geïntroduceerde prijsverhogingen. Zo werd afgelopen week bekend dat voor 4K Ultra HD-content een abonnement van 11,99 euro per maand afgesloten moet worden en werd afgelopen zomer de prijs van het goedkoopste abonnement verhoogd van 7,99 naar 8,99 euro per maand.

  • Delen:

Reacties

  1. peter vb
    16 oktober, 2014 om 17:02

    Leuk maar hoop dat ze tegen die tijd de bug met de Samsung 4K schermen opgelost hebben. Daar werkt de dolby al een week niet meer.Alleen stereo.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.