Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Details Xbox One november-update bekend

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2014, 14:28 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt wat we allemaal kunnen verwachten in november van de firmware-update die volgende maand uitkomt voor Xbox One. Zo is het onder andere mogelijk eindelijk een eigen achtergrond te kiezen.

November-update voor Xbox One

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt wat we van de november-update voor Xbox One kunnen verwachten. Mocht je deelnemen aan het Preview Program, dan kan het zijn dat je de update inmiddels hebt binnengehaald of dat je hem snel nog krijgt – maar de rest van de stervelingen zullen toch echt tot volgende maand moeten wachten. Gelukkig is oktober bijna voorbij! Eén van de grote verbeteringen is het kunnen aanpassen van de achtergrond. Op de Xbox 360 is dat al een hele tijd mogelijk, maar ook daar hebben we er een tijd op moeten wachten. Waarom nu ook weer, is ons een raadsel.

Aanvankelijk is het alleen mogelijk een plaatje van een ontgrendelde achievement te gebruik als achtergrond. Maar zodra Microsoft in een later stadium ook de Media Player van een update voorzien heeft, is het mogelijk om elke foto te kiezen die je wil – of die nou rechtstreeks van je harde schrijf, via het netwerk of een USB-stick gehaald wordt. Daarnaast is het straks direct op je profiel mogelijk te laten zien waar je mee wil pronken: dat kan een zeldzame achievement zijn, bijvoorbeeld, of een opgenomen gameplay clip waarin je je skills laat zien.

Het mooiste is misschien nog wel – tenminste, ik vind dit prachtig – dat Twitter terugkeert naar Xbox. Daarmee is het mogelijk om game clips, die je zelf hebt opgenomen, direct op Twitter te plaatsen. Daarnaast voegt Microsoft nog een aantal TV-gerelateerde functies toe, die voornamelijk voor het Noord-Amerikaanse publiek bedoeld zijn. Check de bovenstaande video voor alle ins en outs betreffende deze update. Wanneer Microsoft precies de update uitrolt, is nog niet bekendgemaakt, maar we verwachten hem binnen de eerste tien dagen van november.

  • Delen:

Reacties

  1. FK
    23 oktober, 2014 om 21:05

    DTS-MA, TrueHD waar blijft dat? Zelfs een jaar na release verkeerd de console nog in BETA. Behalve dat, verder zeer te spreken over de Xbox One. Kom vanaf PS3

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.