Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose lanceert nieuwe SoundTouch Wi-Fi-producten

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2014, 15:33 CategorieHome cinema sets

Bose heeft deze week verschillende nieuwe producten in de SoundTouch Wi-Fi-serie aangekondigd. De fabrikant zet de producten in de markt voor het eenvoudig streamen van muziek door het hele huis. Bose komt onder meer met een nieuw stereosysteem en een nieuw home cinemasysteem.

De SoundTouch Wi-Fi systemen van Bose draaien om één ding; moeiteloos muziek door je hele huis weergeven, vanaf verschillende bronnen. De systemen zijn te bedienen middels een smartphone of tablet en kunnen muziek weergeven van internet radiozenders, DLNA- of Bluetooth-bronnen, en populaire streamingdiensten als Spotify en Deezer. Ook is Apple AirPlay voor het streamen van iOS- en Mac-apparaten aanwezig.

Bose introduceert deze week verschillende nieuwe producten in de SoundTouch-familie. Het mooie is dat alle systemen met elkaar kunnen communiceren en zodoende eenvoudig muziekstreaming door het hele huis mogelijk maken. We zien wederom drie (draagbare speakers terug), waarvan het SoundTouch 30 Series II system het topmodel is, gevolgd door het 20 Series II system en het SoundTouch Portable Series II system. Het SoundTouch Stereo JC Series II Wi-Fi music system is een nieuw stand-alone muzieksysteem. Alle nieuwe modellen komen in zowel het zwart als het wit.

Bose-SoundTouch-Wi-Fi-2

Bose hanteert prijzen variërend van 699,95 euro voor SoundTouch 30 Series II tot 399,95 euro voor het Portable Series II Wi-Fi music system en het 20 Series II system. Het SoundTouch Stereo JC Series II Wi-Fi music system krijgt een prijs van 1.199 euro mee. Alle systemen zijn vanaf 10 oktober 2014 te koop in Nederland.

Ook bestaande home cinema- en stereosystemen krijgen en upgrade waarmee ondersteuning voor SoundTouch toegevoegd wordt. Zo kunnen de Lifestyle Series III en CineMate home cinema systemen een upgrade verwachten. Daarnaast is de app waarmee alle systemen bediend kunnen worden vernieuwd. Met de verbeterdeSoundTouch app beschikt over een nieuwe zoekfunctie waarmee artiesten en nummers in je muziekbibliotheek snel gevonden kunnen worden. Met de nieuwe basregelfunctie kunnen de lage tonen naar eigen smaak afgesteld worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.