Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BoomBoom 430 maakt van passieve speakers actieve Bluetooth-luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2014, 12:14 CategorieAccessoires

Heb je nog wat passieve speakers op zolder staan en zou je ze graag weer in gebruik nemen? Dan heeft Marmitek de oplossing want met de BoomBoom 430 kun je deze passieve luidsprekers omtoveren tot volwaardige actieve Bluetooth-luidsprekers.

Marmitek BoomBoom 430

Elke passieve luidspreker kan in combinatie met de Marmitek BoomBoom 430 omgetoverd worden tot een actieve speaker met Bluetooth. Of het nu gaat om speakers voor op de studeerkamer, buitenspeakers, of kleine inbouwspeakers voor in de keuken, badkamer of slaapkamer, de accessoire is voor iedere situatie geschikt. Natuurlijk is het ook mogelijk passieve speakers van je favoriete merk te kopen en deze om te toveren tot Bluetooth-speaker.

Marmitek-BoomBoom-430

Volgens Marmitek is het helemaal niet nodig één van de inmiddels duizenden Bluetooth-speakers te kopen als je ze zelf kunt maken. De BoomBoom 430 is een combinatie van een Bluetooth muziekontvanger en een digitale versterker. Hij ontvangt, via Bluetooth, de muziek die op je tablet of smartphone staat en stuurt deze versterkt door naar je passieve speakers. De accessoire levert 2x40W RMS vermogen en door de standby-functie is hij altijd klaar om direct mee te verbinden.

Prijs en beschikbaarheid

De Marmitek BoomBoom 430 heeft een adviesprijs van 89,95 euro meegekregen en is vanaf nu verkrijgbaar.

 • Delen:

Reacties

 1. Geert
  25 maart, 2015 om 9:46

  Kan ik ook internetradio van mijn telefoon (zoals de 3FM app) via bluetooth streamen naar deze Boomboom?

 2. Han
  12 september, 2015 om 10:43

  Mooi apparaat alleen kloppen de gegevens niet, 2 X 40 watt RMS op de speaker maar de voeding is slechts 36 watt en RMS wil zeggen continu vermogen dus geen muziekvermogen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.