Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vizio lanceert betaalbare 4K Ultra HD tv’s

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2014, 13:22 CategorieLcd en led tv's

Het Amerikaanse Vizio heeft deze week zijn eerste betaalbare 4K Ultra HD tv’s gelanceerd. De modellen werden tijdens CES 2014 in januari al getoond maar liggen nu pas in de Amerikaanse winkels. De prijzen beginnen bij 999,99 dollar voor een 50-inch model.

De nieuwe P-serie 4K Ultra HD tv’s is ontwikkeld voor de prijsbewuste consument en komt in formaten van 50-inch, 55-inch, 60-inch, 65-inch en 70-inch. De prijzen variëren van 999,99 dollar voor een 50-inch 4K Ultra HD tv tot 2.499,99 dollar voor een 70-inch model. Zeker wanneer we kijken naar de grotere formaten duikt Vizio hiermee onder de prijzen van de concurrentie.

Vizio-P-serie

De nieuwe modellen zijn daarbij allemaal uitgerust met full-array led achtergrondverlichting met 72 individuele zones, HDMI 2.0-poorten en HEVC-ondersteuning zodat 4K-materiaal van alle bronnen afgespeeld kan worden, en toegang tot het VIA smart tv-platform waarmee apps als Netflix en YouTube gebruikt kunnen worden. Natuurlijk is ook WiFi ingebouwd voor verbinding met het internet. Opvallend is dat 3D-weergave ontbreekt.

De nieuwe 4K Ultra HD tv’s van Vizio worden alleen in de VS uitgebracht. In Nederland verschijnen er echter ook steeds meer betaalbare modellen. Zo zijn sinds deze week de nieuwe AX630-serie tv’s van Panasonic in de Nederlandse winkels te vinden.

Lees meer over de beste 4K Ultra HD tv’s van dit moment.

 • Delen:

Reacties

 1. Boy
  26 november, 2018 om 10:38

  Ok… dus jullie berichten over een tv die in de EU niet eens te krijgen is! En zowel, waar dan?!

  • Martijn Chel
   26 november, 2018 om 10:39

   Ja, dat is verboden? We schrijven wel vaker over innovaties uit andere werelddelen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.