Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC rolt weer belangrijke update Horizon mediabox uit

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2014, 12:21 CategorieDigitale tv

Langzaam maar zeker mogen we zeggen dat UPC eindelijk de meeste problemen van de Horizon mediabox opgelost heeft. De kabelprovider krijgt al ruim twee jaar forse kritieken te verduren met betrekking tot het gebruik van de mediabox maar dankzij vele updates lijkt hier een einde aan te komen.

Deze week is UPC begonnen met de uitrol van de zoveelste update. Deze keer gaat het om firmwareversie 3.1 en in de provincies Noord-Brabant en Limburg is de update reeds beschikbaar. UPC geeft aan dat de update vanaf 30 september ook in onder meer Friesland, Noord-Holland en Zuid-Holland beschikbaar zal zijn.

Liberty Global, het moederbedrijf van UPC, begrijpt dat het lang geduurd heeft maar geeft aan dat het nu een prestigeproject geworden is om het apparaat probleemvrij te laten werken. Hiervoor investeert het bedrijf naar eigen zeggen een hoop tijd en geld.

Firmwareversie 3.1 voor de Horizon mediabox brengt onder meer een verbeterde navigatie binnen de tv-gids en een nieuwe zoekfunctie in het hoofdmenu. Daarnaast moet het zappen tussen tv-zenders sneller gaan, iets dat voor velen een welkome verbetering zal zijn, en wordt de standaard tijd voor en na een programma dat opgenomen wordt verlengd.

Ook wij hebben de Horizon mediabox van UPC en zijn vooral blij met de nieuwe mogelijkheid om de zenders te hernummeren in de lijst met favorieten. Op deze manier is het mogelijk daadwerkelijk je eigen volgorde van zenders te bepalen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.