Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio introduceert Music System Three+ muzieksysteem

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2014, 13:32 CategorieLuidsprekers

Tivoli Audio introduceert het Music System Three+. Dit draagbare stereo muzieksysteem streamt muziek draadloos via Bluetooth, is voorzien van de digitale DAB+-tuner, is uitgerust met een FM-tuner en heeft een ingebouwde batterij die goed is voor 20 uur luisterplezier.

Gebruikers van een Music System Three+ (MSY3+) hebben de keuze om hun eigen draagbare muziekcollectie van smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat, draadloos af te spelen. Ook is het mogelijk tracks vanuit muziekdiensten als Spotify en Deezer te streamen, en kunnen gebruikers luisteren naar DAB+ en FM-stations.

Het design is volgens de fabrikant volledig toegespitst op draagbaarheid en voorzien van een geïntegreerde handvat en een ingebouwde oplaadbare batterij die 20 uur meegaat. De speaker is voorzien van compacte behuizing van 11 x 29 x 11 cm (h x b x d) en een totaalgewicht van 1,8 kilogram.

Het geïntegreerde handvat dient ook als opslagcompartiment voor de bijgeleverde afstandsbediening. Deze is echter niet nodig om de radio te bedienen. Via het bedieningspaneel aan de voorkant en de multifunctionele draaiknop bovenop de radio hebben gebruikers direct toegang tot de belangrijkste functies van het Music System Three+. Met de afstandsbediening of Tivoli Audio’s Remote app kun je vervolgens dieper in alle functies van het systeem duiken.

Tivoli Audio Music System Three+-1

Door de instelbare bas, treble en balans via het equalizer-menu kan het geluid worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en variërende afspeelomgevingen. Een handige feature voor gebruikers die muziek willen streamen via apps als Spotify en Deezer, waarbij een geïntegreerde equalizer voor het optimaliseren van het geluid vaak ontbreekt. Gebruikers van de app kunnen via hun smartphone of tablet het volume regelen, een bron selecteren en nummers kiezen. Ook maakt de app tweerichtingsverkeer mogelijk, waardoor onder andere informatie als afbeeldingen en teksten van DAB+-radiostations op smartphone of tablet ontvangen kunnen worden.

Het Music System Three+ is per 30 September 2014 verkrijgbaar in de kleuren Black en White voor een introductieprijs in Nederland van 299 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.