Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio introduceert Albergo+ Custom Cabinets

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2014, 15:57 CategorieLuidsprekers

Tivoli Audio brengt nieuwe accessoires voor de Albergo+, multifunctionele tafelradio met DAB+, Bluetooth en FM, naar Nederland. Vanaf nu is er een nieuwe serie speciale houten behuizingen beschikbaar. Dit brengt het totaal op 5 uitvoeringen van de Albergo+ en zestien verwisselbare cabinets.

Naast de al eerder geïntroduceerde klassieke cabinets in Walnut, Cherry en Black Ash, kan de Albergo+ tafelradio nu ook naar eigen smaak worden aangekleed met één van de dertien nieuwe custom cabinets. Alle custom cabinets zijn ontworpen en vervaardigd door het designhuis van Tivoli Audio in Italië. Het zogenoemde “Custom Cabinets Program” biedt een collectie van speciale behuizingen die uitgevoerd zijn in luxe materialen zoals hoogwaardige leersoorten en modestoffen. De Albergo+ zelf is verkrijgbaar in vijf kleuren, waardoor er in totaal keuze is uit meer dan 80 verschillende combinaties.

Tivoli-Albergo-cabinets-2

Met Tivoli Audio’s configurator kunnen alle mogelijke combinaties worden vergeleken en direct in de gewenste combinatie worden besteld. De Albergo+ Cabinet Kit bevat alle benodigde onderdelen om de behuizing te bevestigen. Aan de radio zelf hoeft niet te worden gesleuteld. De cabinets zijn ontworpen om om de Albergo+ heen te schuiven en kunnen even makkelijk weer worden verwisseld.     

De Albergo+ cabinets zijn per direct verkrijgbaar in de uitvoeringen Walnut, Cherry, Black Ash (voor een consumentenadviesprijs van 69 euro), Lines, Herring Bone, V-Line, Frost White, Tweed, Canvas, Beton, Visone Leather, Hazel Leather, Brown Leather, Camouflage Green, Royal en Granite Rose (voor een consumentenadviesprijs van 99 euro). De Albergo+ is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 249 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.