Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony PlayStation TV vanaf 14 november te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2014, 11:41 CategorieGaming

We wisten al dat de Sony PlayStation TV in november naar Europa zou komen maar Sony heeft deze week laten weten wanneer Nederlandse consumenten er precies voor naar de winkel kunnen. De PS TV ligt vanaf 14 november in de Nederlandse schappen voor een prijs van 99,99 euro.

Zowel in Nederland als België kunnen consumenten op 14 november naar de winkels voor de PlayStation TV. Voor een prijs van 99,99 euro krijgen kopers vouchers voor drie games die gedownload kunnen worden; Worms Revolution Extreme, Velocity Ultra en OlliOlli.

De Sony PlayStation TV is een soort settopbox voor bij je tv waardoor je je PlayStation 4 niet meer in de buurt van elke tv hoeft te staan. Je kunt je games laten streamen van een console die in de slaapkamer staat naar een tv die in de woonkamer staat. Ook is het mogelijk bekende PS Vita en PSP spellen op een groot scherm te spelen. Games van de PlayStation 3 zijn beschikbaar via PlayStation Now. Het is mogelijk om twee DualShock 3-controllers tegelijkertijd met de PS TV te verbinden.

Sony heeft een complete lijst online gezet met daarin alle spellen die de PlayStation TV ondersteunt. Daarbij geeft Sony aan dat ook het populaire Minecraft zijn weg naar het platform zal vinden.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.