Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony kondigt HT-GT1 soundbar met Bass Bazuka aan

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2014, 0:02 CategorieNieuws

Sony introduceert tijdens IFA 2014 de HT-GT1, de nieuwste soundbar van het bedrijf. Dit model is echter speciaal ontwikkeld voor meer volume en een krachtige bass dankzij de stijlvolle draadloze subwoofer.

Sony HT-GT1 soundbar

De nieuwe HT-GT1 biedt 260 Watt 2.1-kanaalsgeluid. De behuizing van de soundbar en de aparte subwoofer zijn gemaakt van stevig hout. Interne trillingen en resonantie worden zo tegengegaan. De Clear Voice-technologie van Sony moet garant staan voor heldere dialogen wanneer je naar het nieuws of tv-series kijkt. Druk op de BASS BAZUKA-knop en laat volgens Sony de bassen knallen, terwijl de kleurrijke ledverlichting meedoet op het ritme van de muziek voor een echte lichtshow.

Sony HT-GT1 soundbar-2

Je kunt de soundbar aansluiten op een tv voor een betere audioweergave, er en usb-stick op aansluiten of muziek via een aangesloten mp3-speler of iOS-apparaat weergeven. Daarnaast kun je de soundbar draadloos met apparaten verbinden dankzij Bluetooth met NFC. Je kunt de speaker zelfs via Bluetooth bedienen vanaf je telefoon met Sony’s app SongPal voor iOS/Android.

Je zou het misschien niet verwachten van een soundbar maar de HT-GT1 is ook draagbaar dankzij ingebouwde handgrepen. Samen met de subwoofer moet deze volgens Sony eenvoudig te verplaatsen zijn.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe HT-GT1 soundbar van Sony is vanaf eind oktober 2014 verkrijgbaar in het zwart voor een consumentenadviesprijs van 200 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.