Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp lanceert XL-HF102BH audiosysteem en HT-SB602 soundbar

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2014, 11:54 CategorieLuidsprekers

Sharp breidt haar audiolijn uit met twee nieuwe systemen: de XL-HF102BH, een microsysteem met Bluetooth en de HT-SB602, een soundbar specifiek voor 60- en 70-inch tv’s.

Sharp XL-HF102BH microsysteem

De Sharp XL-HF102BH is een micro component systeem waarmee je via Bluetooth eenvoudig muziek vanaf je smartphone of tablet naar de audioset kan streamen. Het audiosysteem heeft een digitale versterker met een RMS-uitgangsvermogen van 2×25 Watt, een FM-tuner en een CD-speler. De boxen zijn uitgerust met hoogwaardige dome tweeters.

Sharp XL-HF102BH microsysteem

Met de FM-kabelaansluiting kan de XL-HF102BH alle radiostations ontvangen, inclusief de weergave van informatie via RDS. Met de voorgeprogrammeerde equalizer en de aparte Bass-Treble regeling kan je het geluid naar je eigen voorkeur afstellen. Voor een voller geluid kan ook de X-Bass functie worden ingeschakeld. De XL-HF102BH is verkrijgbaar in zwart of zilver.

Sharp HT-SB602 soundbar

Sharp komt ook met een nieuwe soundbar, de HT-SB602. Of je de HT-SB602 nu tegen de muur monteert, voor de tv neerzet of in een TV-meubel plaatst, deze soundbar verbetert de geluidskwaliteit van iedere televisie volgens de fabrikant aanzienlijk.

Sharp HT-SB602 soundbar

De HT-SB602 is een alles-in-één soundbarsysteem met Bluetooth en NFC-connectiviteit, speciaal ontworpen voor 60-inch en 70- inch tv’s. De soundbar beschikt over een totaal RMS-uitgangsvermogen van 310W, een diep basgeluid dankzij de actieve draadloze subwoofer en Dolby Digital/DTS-decoders.

Prijs en beschikbaarheid

De XL-HF102BH en HT-SB602 zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopprijs van respectievelijk 179,00 euro en 329,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.