Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp kondigt nieuwe audiosystemen en soundbars aan

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2014, 12:47 CategorieLuidsprekers

Sharp heeft zich dit jaar tijdens IFA 2014 nogal stilgehouden, afgezien van een nieuwe serie 4K Ultra HD tv’s. Maar, toch komen er langzaam maar zeker nieuwe producten van het bedrijf op de markt, waaronder nieuwe soundbars en HiFi-systemen.

De twee nieuwe microsystemen zijn de HL-HF102 en HL-DAB102, beiden uitgerust met Bluetooth-technologie waardoor vanaf elk apparaat in huis naar het audiosysteem gestreamd kan worden. Ook beschikken de sets over een ingebouwde cd-speler, een RDS FM-tuner, een usb-poort en audio-inputs. De HL-DAB102 biedt daarnaast ondersteuning voor DAB radio.

Sharp-HL-DAB102

De GX-BT7GM is de nieuwste draadloze Bluetooth-speaker van Sharp. Dit model is draagbaar en kan volgens de fabrikant met alle mobiele apparaten in huis verbonden worden dankzij Bluetooth. iOS-apparaten kunnen via de usb-poort afspelen en tegelijkertijd opgeladen worden. Ook is NFC aan boord om snel een ander met NFC uitgerust apparaat te koppelen.

Sharp-GX-BT7GM

Sharp introduceert ook twee nieuwe soundbars; de HT-SB32D en HT-SB602. Het eerste model is een 2.0-kanaals audiosysteem met Bluetooth dat voor 40-inch of kleinere tv’s ontwikkeld is. De HT-SB602 is een alles-in-één soundbar voor tv’s met een formaat van 60-inch of kleiner. De speaker heeft een vermogen van 210 Watt RMS en biedt ondersteuning voor Dolby Digital en DTS Digital Sound.

Sharp-HT-SB602

 

Wanneer de nieuwe systemen van Sharp naar Nederland komen is nog niet bekend. Ook zijn de adviesprijzen nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.