Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips lanceert nieuwe serie Bluetooth-luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2014, 12:12 CategorieLuidsprekers

IFA 2014 is alweer even voorbij maar toch hebben we nog wat interessante nieuwtjes liggen. Zo komt Philips met een nieuwe serie Bluetooth-luidsprekers. Deze speakers zijn volgens de fabrikant gebruiksvriendelijk en aan te sluiten op elk apparaat dat Bluetooth ondersteunt. Bovendien zijn ze voorzien van een ingebouwde microfoon zodat ze ook voor telefoongesprekken kunnen worden gebruikt.

Philips BT7500

De Philips BT7500 is de grootste speaker in de serie en volgens de fabrikant uitermate geschikt voor de woonkamer. Het geluid wordt geproduceerd door aparte tweeters, woofers en basradiatoren in combinatie met digitale geluidsverwerking (Digital Sound Processing, DSP). Bluetooth met aptX- en AAC-technologie maakt het mogelijk om muziek te streamen in hifi-kwaliteit.

Philips BT7500

De BT7500 is voorzien van MultiPair, waarmee tot drie smartphones of tablets tegelijk draadloos op de speaker kunnen worden aangesloten. Deze draadloze woonkamerspeaker schakelt dan tussen elk aangesloten apparaat. Dankzij NFC-technologie (Near Field Communication) kun je je smartphone of tablet verbinden door ermee op de speaker te tikken. Verder kun je muziek spelen en tegelijk je apparaat opladen via de ingebouwde USB-poort.

Philips BT5550 en BT5580

De Philips BT5550 en BT5580 beschikken een karakteristieke vormgeving waarmee je je zelf gekozen nummers gemakkelijk door het huis mee kunt nemen. Ook handsfree telefoongesprekken zijn mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon. Verder biedt de USB-poort de mogelijkheid om mobiele apparaten op te laden tijdens het afspelen. Beide speakers zijn draagbaar: de BT5580 heeft een oplaadbare batterij, en de BT5550 biedt de optie om vier AA-batterijen te gebruiken. Verder is het mogelijk om apparaten middels NFC te koppelen en in hifi-kwaliteit te streamen via aptX en AAC, waarbij de geoptimaliseerde tweeter en driver voor het geluid zorgen.

Philips BT5500

Philips BT3500 en BT2500

Deze draadloze, draagbare stereospeaker is door zijn compacte formaat gemakkelijk mee te nemen. De BT3500 is voorzien van een uitklapbare standaard, zodat je je muziek elke gewenste kant op kunt richten. Natuurlijk is ook dit model voorzien van NFC waarmee Bluetooth-apparaten eenvoudig gekoppeld kunnen worden. De BT2500 is een compacte speaker die in je handpalm past. Je kunt het apparaat zowel verticaal als horizontaal plaatsen. En ook handsfree bellen is mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon.

Prijs en beschikbaarheid

De hele serie is vanaf september verkrijgbaar. De adviesprijzen zijn:

  • BT7500: € 149,99
  • BT5580: € 99,99
  • BT5550: € 79,99
  • BT3500: € 79,99
  • BT2500: € 49,99

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.