Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips lanceert multiroom audiosysteem voor Spotify-gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2014, 23:42 CategorieLuidsprekers

Multiroom audiosystemen zijn één van de trends van IFA 2014. Nagenoeg elke grote fabrikant heeft zijn eigen multiroom speakersysteem aangekondigd en ook Philips brengt een aantal interessante speakers op de markt. De fabrikant focust zich echter voornamelijk op gebruikers van Spotify.

Philips brengt de SW700M en SW750M speakers met Spotify Connect op de markt. Beide modellen kunnen gebruikt worden om Spotify muziek weer te geven middels streaming. De Connect-functie zorgt ervoor dat de muziek direct van de servers van Spotify gehaald wordt en je smartphone of tablet dus alleen als afstandsbediening ingezet hoeft te worden. Tijdens het luisteren naar muziek kun je dus gewoon bellen of je tablet of smartphone voor andere zaken gebruiken.

Philips-SW700M

Je kunt de Philips SW700M en SW750M speakers afzonderlijk van elkaar muziek laten weergeven, samen laten spelen, en je kunt ze ook muziek van elkaar of van een smartphone over laten nemen. Druk op een knop op de speaker en het nummer dat afgespeeld wordt, wordt overgenomen. Je kunt de speakers activeren door gebruik te maken van de Spotify-app voor smartphones en tablets maar Philips brengt ook een eigen app uit waarmee extra instellingsmogelijkheden voor de speakers te gebruiken zijn.

De Philips SW700M is de kleinere speaker van de twee en beschikt over twee 2.5-inch drivers en twee baspoorten. Dit model krijgt een prijs van 99 euro mee. De SW750M is iets groter en beschikt over twee 3-inch drivers en twee tweeters. Deze speaker wordt verkocht voor 149 euro. Vanaf oktober zijn beide modellen in Nederland te koop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.