Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo lanceert CS-265 en CS-265DAB Colibrino CD HiFi-systemen

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2014, 22:54 CategorieLuidsprekers

Onkyo heeft tijdens IFA 2014 onder meer een nieuwe soundbase en een aantal nieuwe receivers gepresenteerd maar ook aan de kleine CD HiFi-systemen is gedacht. Onkyo brengt dit jaar nog de nieuwe CS-265 en CS-265DAB Colibrino CD Hi-Fi Mini Systems op de markt.

De nieuwe Onkyo HiFi-systemen van klein formaat zijn volledig ingericht om muziek vanaf verschillende bronnen af te spelen. Zo beschikken de systemen over Bluetooth met NFC waardoor je snel een mobiel apparaat kunt koppelen en eenvoudig muziek kunt streamen naar de speakers.

Onkyo geeft aan de audiokwaliteit van de Colibrino-serie drastisch verbeterd te hebben, onder meer met een verhoging naar 20 Watt vermogen per kanaal. Een digitale versterker en Total Harmonic Distortion + Noise moeten zorgen voor een optimale audioweergave. De tweeweg boekenplankluidsprekers beschikken over een 10 cm cone woofer en een 2 cm dome tweeter.

Onkyo-CS-265DAB

Ook zijn de CS-265 en CS-265DAB uitgerust met een USB-poort waarmee iOS-apparaten opgeladen kunnen worden. Een nieuwe cd-speler zorgt voor het sneller laden van discs en de FM-tuner heeft ruimte voor 30 presets. Het systeem ondersteunt ook MP3-weergave via USB en MP3- en WAV-bestanden van cd. De 3.5 mm-poort maakt input van analoge mediaspelers mogelijk, terwijl een koptelefoon op de jack aan de voorzijde aangesloten kan worden. De CS-265DAB beschikt daarnaast over een DAB+ tuner met 40 presets.

De CS-265 komt in de kleuren canary yellow, cherry red, arctic white, light blue, en zwart. De CS-265DAB komt in het zwart en wit. Over de prijs van beide systemen is nog niks bekend.


€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.