Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe toont high-end Masterpiece en Reference tv’s

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2014, 15:04 CategorieLcd en led tv's

Loewe kondigt tijdens IFA 2014 een groot aantal nieuwe producten aan, waaronder de nieuwe Connect-serie en Art-serie modellen met 4K Ultra HD-resolutie. Ook is er een nieuw smart tv-platform gepresenteerd dat gaat onder de naam Loewe Operating System. Daarnaast brengt de Duitse fabrikant nieuwe high-end modellen uit ; de Masterpiece en de Reference.

Loewe Masterpiece

De Loewe Masterpiece is de nieuwste generatie van designtoestellen met licht gekromd scherm. Deze gebogen tv plaatst de kijker in het midden van de actie. De kromming verhoogt volgens de fabrikant namelijk het gevoel van contrast en ruimtelijke diepte. Het balanceren van de afstand tussen de kijker en het totale oppervlak van het scherm moet beelden groter doen lijken en meer realistisch en natuurlijker doen overkomen in 4K Ultra HD-kwaliteit. De televisie is uitgerust geavanceerde beeldtechnologie en wordt voorzien van een audiosysteem dat in de sokkel geïntegreerd is. De Loewe Masterpiece wordt tijdens IFA 2014 gepresenteerd als een ontwerpstudie met een 65-inch scherm.

Loewe Reference

De nieuwe Loewe Reference is een high-end smart tv met een strak design. Hoogwaardige materialen variëren van het aluminiumframe om het scherm tot de anti-reflecterende contrastfilter en de hoogwaardige stoffen voor de covers van de luidsprekers. Een intelligente luidsprekerconfiguratie, ontworpen door de audiospecialisten van SOEN, creëert moet een indrukwekkende audiokwaliteit bieden die volgens de fabrikant anders alleen maar bereikt wordt met add-on sound bars. In Loewe Cinema Surround Mode genereert de SOEN sound bar virtuele 3D-audio zonder extra luidsprekers. De nieuwe Loewe Reference kan ook worden uitgebreid met externe luidsprekers van Loewe zodat een volledig home entertainment systeem ontstaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.