Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Libratone Diva soundbar doet ook dienst als draadloze speaker

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2014, 14:42 CategorieLuidsprekers

De Deense fabrikant Libratone kondigt deze week de Diva soundbar aan. Dit model kan niet alleen de geluidskwaliteit van je tv verbeteren, ook doet de speaker dienst als onderdeel van een multiroom-systeem.

Libratone besteedt altijd veel aandacht aan het design van zijn producten en probeert af te wijken van de standaard. Dit zien we ook terug in de Diva want dit model beschikt over een design met rondingen, iets dat we bij soundbars niet vaak zien. De voorzijde van de soundbar is, net als bij andere producten van de fabrikant, voorzien van een met wol bekleedde cover die in meerdere uitvoeringen beschikbaar zal zijn. Het mooie is dat je zonder extra kosten een cover in een andere kleur kunt bestellen.

Libratone-Diva

Achter de cover zitten vijf drivers verscholen; een 5-inch woofer, twee 3-inch midrange drivers en twee 1-inch tweeters. Het totale vermogen van de soundbar bedraagt 200 Watt, en dit alles zit verpakt in een behuizing met een afmeting van 158 x 988 x 100 mm. De Diva kan met een tv verbonden worden middels een optische audiokabel maar kan daarnaast als draadloos audiosysteem ingezet worden. Hiervoor zijn onder meer AirPlay, Bluetooth 4.0 met aptX en DLNA aanwezig. Ook kun je muziek streamen middels Spotify Connect en HTC Connect.

De Libratone Diva soundbar ligt vanaf half oktober in de winkels voor een adviesprijs van 799 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.