LG rust Curved oled tv uit met Swarovski-kristallen

02 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
LG-oled-tv-kristallen

LG komt tijdens IFA 2014 in Berlijn met een gebogen oled tv die voorzien is van Swarovski-kristallen in de transparante voet.

Een oled tv is op dit moment nog steeds een premium product, ondanks het feit dat LG sinds deze week een model voor iets minder dan 3.000 euro verkoopt. Maar, het kan niet premium genoeg zijn want LG komt zelfs met een oled tv die voorzien is van Swarovski-kristallen.

Morgen gaat in Berlijn IFA 2014 van start en fabrikanten doen er alles aan om te laten zien wat ze kunnen. LG doet dit onder meer met een nieuw aanbod oled tv’s, waaronder modellen met de hoge 4K-resolutie. Een opvallend ander model is een oled tv met Swarovski-kristallen. Het gaat om een ‘limited edition’ oled tv die dus maar in beperkte oplage te koop zal zijn.

De tv is ontwikkeld voor diegenen die een premium uitstraling zoeken. De 460 Aurora Borealis kristallen zijn in de transparante voet van het model verwerkt waardoor het volgens LG in het donker lijkt op sterren in een donkere nacht. De televisie lijkt dan te zweven in de nacht. Natuurlijk zijn de kristallen met de hand geplaatst, en mede daarom moet er ook een premium prijs voor betaald worden. Wat dit model gaat kosten wilde LG echter nog niet zeggen.

Afgezien van de kristallen is het natuurlijk een ‘normale’ oled tv. Het gaat waarschijnlijk om de 55EA9809 oled tv met gebogen display die voor ongeveer 3.500 euro in de Nederlandse winkels ligt. Deze versie moet het echter doen met een glazen voet maar zal voor velen al iets te duur zijn.

Reacties (0)