Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL introduceert Cinema SB350 en Cinema Base

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2014, 15:53 CategorieHome cinema sets

JBL introduceert tijdens IFA 2014 verschillende nieuwe audioproducten, waaronder de Cinema SB350 soundbar met draadloze subwoofer en de Cinema Base soundbase waarop een tv geplaatst kan worden.

JBL Cinema Base

De JBL Cinema Base vult een flatscreen tv aan met een beter geluid dankzij Dolby Digital en Harman Display Surround Sound. De alles-in-één JBL Cinema Base is zo ontworpen dat hij onder de meeste tv’s tot 60-inch past. Het geluidssysteem is via een enkele kabel op een tv aan te sluiten met behulp van een HDMI, optische of analoge connectie. Vanaf je smartphone of tablet stream je via Bluetooth draadloos muziek. Het gehele systeem bestaat uit een 2-kanaals luidsprekersysteem en geïntegreerde subwoofer met een totaal vermogen van 240 watt.

JBL-CineBase

Om het kijk- en luistergemak te verbeteren is de JBL Cinema Base uitgerust met Harman Volume die plotselinge volumeveranderingen kan reguleren, zodat je niet meer afgeleid wordt door luide commercials tussendoor. Daarbij kan elke tv-afstandsbediening aan het systeem gekoppeld worden. Verder kun je terwijl je aan het kijken bent via de USB-poort andere apparaten opladen, waaronder een telefoon of tablet.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Cinema Base is verkrijgbaar vanaf september voor een adviesverkoopprijs van 349 euro.

JBL Cinema SB350 soundbar

De JBL Cinema SB350 beschikt ook over Dolby Digital en Harman Display Surround Sound maar dan in soundbar-design. De aparte draadloze subwoofer is gekoppeld aan de soundbar en kun je in elke ruimte plaatsen. Dankzij de onafhankelijke volumeregeling via de afstandsbediening kun je de speakers op elk moment afstellen. Door middel van een enkele kabel sluit je de JBL Cinema SB 350 aan op een tv via HDMI, optische of analoge verbinding. Ook kun je muziek draadloos via Bluetooth streamen.

JBL-Cinema SB350

Het gehele systeem bestaat uit een linker- en rechter ingebouwde kanaalluidspreker en draadloze subwoofer met een totaal vermogen van 160 watt. JBL Cinema SB350 beschikt ook over Harman Volume en het systeem kan de volumeregeling aan elke afstandsbediening koppelen. Tools om de soundbar aan de muur te monteren en alle kabels om aan te sluiten op jouw televisie worden meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Cinema SB350 Soundbar en Wireless Subwoofer zijn verkrijgbaar vanaf september voor een adviesverkoopprijs van 399 euro.

Lees meer over het verschil tussen een soundbar en een soundbase.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.