Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL Charge 2: Bluetooth speaker en oplader in één

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2014, 16:00 CategorieLuidsprekers

JBL introduceert de JBL Charge 2 op IFA: een vernieuwd ontwerp van de draagbare draadloze luidspreker. Hij is later deze maand verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 149 euro.

JBL Charge 2

De JBL Charge 2 is een compacte draagbare stereo luidspreker en een batterij met genoeg sap om het een halve dag uit te houden. Dankzij de ShareMe-functie kunnen drie personen hun muziek via mobiele telefoon, tablet of laptop streamen. De JBL Charge 2 is bijna op elke geluidsbron aan te sluiten dankzij de AUX-in en draadloze Bluetooth streaming. De twee drivers en dubbele passieve basradiators zorgen voor een prettig geluid. De 6000 mAh lithium-ion batterij levert twaalf uur luisterplezier én, indien gewenst, gelijktijdig energie voor het opladen van telefoons, tablets en andere apparaten via de USB-poort.

jbl-charge-2.1

Daarnaast beschikt de Bluetooth speaker over een aantal geinige features. Zo kun je via Bluetooth handsfree bellen met jouw vrienden. En met de ATI SoundClear-ruisonderdrukking en de ingebouwde low-noise conference microfoon kun je ook nog heldere telefoongesprekken voeren. Het meest handige is nog wel dat de bedieningsknopjes met LED verlicht zijn, zodat je het apparaat ook in het donker kunt gebruiken. De JBL Charge 2 is beschikbaar vanaf september voor een adviesverkoopprijs van 149 euro. • Delen:

Reacties

 1. Geert brans
  13 april, 2020 om 18:51

  Jbl maakt geen muziek en laad niet op

 2. Geert brans
  13 april, 2020 om 18:52

  Jbl maakt geen muziek en laad niet op

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.